Nyheder24. august 2014

Sebastian Dorset er helt til rotterne

Ny lejlighed skal rives ned
Sebastian Dorset bor hos venner og familie, mens hans lejlighed renoveres
Sebastian Dorset bor hos venner og familie, mens hans lejlighed renoveres
 foto: Mikael RieckDen danske komiker Sebastian Dorset har for nyligt investeret i en ny lejlighed på Fredriksberg. Men nu er han hjemløs, fordi store dele af lejligheden skal rives ned.

- Den trænger til en kærlig hånd, så mens håndværkerne arbejder på det, bor jeg hos venner og familie. Det er ligesom at være teenager igen, når man sover på sofaen hos vennerne, forklarer han til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Anette Heick: Nye bryster

Komikeren afslører desuden, at der er en helt bestemt grund til, at han ikke selv renoverer den nykøbte lejlighed.

- Jeg er helt håbløs med hænderne, så det får jeg nogle andre til. I dag ringede de til mig for at fortælle, at der også var rotter i lejligheden. Så jeg er altså helt til rotterne, joker den kække komiker.

LÆS OGSÅ: Christina Sederqvist er blevet lesbisk

Kærligheden sat på standby

Sebastian Dorsets kærlighedsliv ligger ligesom lejligheden også i ruiner. Heldigvis uden dramatik - for Sebastian har bare ikke tid til at jagte kærligheden lige nu.

LÆS OGSÅ: Politi: Kandis Johnnys hus er en narkocentral

- Jeg har min hund, som flytter med. Det er min store kærlighed, griner han og forklarer, at han skriver på flere TV-shows for tiden.

- Lige nu arbejder jeg på "Dybvaaad" og på "Gintberg på kanten", fortæller Sebastian Dorset, som i næste uge optræder med et one-man comedy show i anledning af den danske Comedy Festival.

LÆS OGSÅ: Her blev Robin Williams aske spredt

Sponsoreret indhold