Hollywood21. august 2014

Her blev Robin Williams aske spredt

Den sidste hvile: Nu bliver han et med vandet
Robin Williams får fred. Efter kremeringen blev hans aske spredt i den smukke San Francisco Bay
Robin Williams får fred. Efter kremeringen blev hans aske spredt i den smukke San Francisco Bay
 foto: All OverFor ni dage siden kunne SE og HØR bringe den frygtelige nyhed om, at den elskede skuespiller Robin Williams var fundet død i sit hjem. Et selvmord var endestationen for den 63-årige amerikanske komiker, som vil blive mindet af sin kone, tre børn og fans verden over.

Og mindet bliver han. For ifølge TMZ og andre amerikanske medier er Robin Williams blevet kremeret og spredt udover de smukke omgivelser i San Francisco Bay.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4ffc6ab57f5242d19daa62f585fea5b5.jpg


Det er i denne smukke bugt, hvor Golden Gate-broen også ligger, at Robin Williams aske er blevet sprædt (foto: All Over)

Lokaliteten for Robin Williams sidste hvilested munder ud i Stillehavet, så asken kan faktisk rejse rundt i hele verden, præcis som hans inspirerende og glædesvækkende filmroller gjorde det.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/212ff12082ba41fea7b3aa1ad523b506.jpg


San Francisco Bay ligger på den amerikanske vestkyst og er inddæmmet af de store byer San Francisco og Oakland (foto: Google Maps)

Politiet venter stadig på den kemiske undersøgelse af Robin Williams lig, som forventes at være klar om cirka en måneds tid. Man ønsker at finde ud af, om Robin Williams var påvirket, da han hængte sig selv i hjemmet i byen Tiburon, eftersom han tidligere havde haft problemer med alkohol og stoffer.

Sponsoreret indhold