Se videoen: MØ i duet med Sporty Spice

MØ optrådte på Roskilde Festival 2016.

MØ optrådte på Roskilde Festival 2016.

Foto: Kaspar Wenstrup)

Som barn sad MØ på pigeværelset og blev bjergtaget af Spice Girls' budskab om "girl power".

Særligt Melanie C blev MØs helt store idol, og den unge odenseaner har adskillige gange koblet sin passion for musikken med sin fascination af Sporty Spice.

Efter en ungdom i punkmiljøet slog MØ for alvor igennem i 2013 med "Pilgrim", og året efter blev hun hædret med P3 Guld-prisen, som til stor overraskelse for stjernespiren blev overrakt af selveste Sporty Spice.

Siden har de to powerpiger mødt hinanden, og i weekenden kulminerede det så.

Under MØs koncert på Roundhouse i London overraskede Melanie C nemlig publikum med at dukke frem på scenen, da den danske darling fremførte sin populære fortolkning af Spice Girls-hittet "Say You'll Be There".

- I går (lørdag, red.) fik jeg følgeskab på scenen af mit barndomsidol. Jeg blev bogstavelig talt otte år gamle Karen igen lige der på scenen, og det var så følelsesladet, så surrealistisk og så opløftende.

- Tusind, tusind tak, Melanie, for at få en drøm til at gå i opfyldelse og for at få publikum til at blæse taget af. Jeg var virkelig overvældet, skriver den fremadstormende fynske verdensstjerne på Instagram.

Det anerkendte musikmagasin Pitchfork har lagt en video op af duetten, hvor de to fyrer den af, krammer hinanden og udstråler "girl power". Og under hashtagget "girl power" hylder Melanie C nu også sin danske veninde.

- I aften (lørdag, red.) havde jeg æren af at dele en scene med denne fantastiske kvinde. Hun var inspireret af Spice Girls som barn, og nu inspirerer hun mig, skriver Spice-stjernen.

Se duetten her

Og billederne på Instagram her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close