Nyheder18. februar 2014

Se hvor lang tid champagnedrengen kan ende bag tremmer

Hvis kendis-fyren bliver dømt kan han ende mange år i fængsel
Af af
Mads Dinesen risikerer flere år bag tremmer
Mads Dinesen risikerer flere år bag tremmer
 Foto: Kaspar Wenstrup22 -årige Mads Dinesen er kendt for at smide om sig med pengene og hælde champagne mange andre steder hen end i svælget: Men nu er tilværelsen blevet en smule mindre luksuriøs for den champagne-glade fyr.

I sidste uge blev han varetægtsfængslet, og nu vurderer en ekspert, som mx.dk har talt med, at champagnedrengen kan se frem til mange år bag tremmer, hvis han bliver dømt i de bedragerisager, som han er sigtet i.

Champagnedreng fældet af privatdetektiv

- Ud fra mængden af forhold og de beløb, der er involveret, så vil han kunne få 2-3 års fængsel, hvis han bliver fundet skyldig, vurderer Lars Bo Langsted, der er juraprofessor ved Aalborg Universitet

Han baserer sit bud på lignende sager, hvor der allerede er faldet dom.

Mads Dinesen er anholdt

- Der har været nogle afgørelser med tilsvarende beløb, som er faldet sådan ud, men det er stadig meget svært at sige, siger han til mx.dk.

Mads Dinesen er sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner i forening med en 33-årig direktør. Champagne-drengen nægter sig skyldig i sigtelserne og siger, at han ikke har lavet forretninger for at snyde andre.

Sponsoreret indhold