Nyheder7. oktober 2018

- Se hvad jeg kan - uden hænder!

Mikkel Hansens gravide kæreste poster sjovt foto
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel-hansen-stephanie-gun.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Håndboldspilleren Mikkel Hansen og hans kæreste, stylisten og stilikonet Stephanie Gundelach, venter deres første barn.

Det var Mikkel Hansen selv, der afslørede den glædelige kommende begivenhed på Instagram.

Det skete den 26. juni i år, hvor han postede et foto garneret med tre hjerter.

På fotoet sidder Stephanie Gundelach smilende med en stribe scaningsbilleder af det lille barn, der ligger i hendes mave.

Parret har ikke røbet noget om, hvornår den lille kommer til verden.

Og det skabte oven i glæden også spekulationer forhold til, om fødslen kommer på tværs af VM i håndbold for herrer, der spilles i Danmark i januar 2019.

Ligeledes den 26. juni postede Stephanie Gundelach et billede af sig selv på Instagram, og her fremviste hun en flot, forholdsvis velvoksen babybule

Men heller ikke her, var der nogen som helst ledetråde omkring køn, termin etc..

I dag har hun så postet endnu et graviditetsbillede med sans for humor, hvor man virkelig kan se, at maven nu er blevet så flot og stor, at hun kan benytte den som afsætningsplads.

På billedet, der blot har teksten "No hands", har hun placeret en tekop på toppen af maven, mens hun sidder oprejst på en café.

Vi skal ikke kunne sige, om Stephanie Gundelach er så langt henne, at Mikkel Hansen når at blive far inden VM, så han ikke må forlade landsholdslejren under slutrunden, lige som det var ved at ske for målmand Niklas Landin under EM i Kroatien i januar i år.

Stephanie Gundelach har i øvrigt brugt graviditeten aktivt til at score sig en tjans som model for den spanske modegigant Zara.
Mikkel Hansens kæreste lægger nemlig bule, ansigt og krop til at vise den spanske modegigants kollektion af ventetøj frem. Den tidligere modeblogger viser en række looks frem, som kvinder med voksende maver kan klæde sig i på ganske fashionabel vis. Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach var på ferie sammen i Barcelona i maj sidste år og viste sig offentligt frem som kærester på sidste års Roskilde Festival, hvor en smaskforelsket Mikkel Hansen ikke kunne holde læberne fra sin nye, smukke kæreste.

Se galleri med Stephanie Gundelach, der viser ventetøj fra Zara:

Mikkel Hansens kæreste sælger ventetøj for modegigant

Sponsoreret indhold