Nyheder 26. juni 2018

Mikkel Hansen skal være far

Det danske håndboldhug venter sit første barn med den tidligere blogger Stephanie Gundelach
Foto: Scanpix Ritzau

Så er der endnu et pletskud fra Mikkel Hansen.

Den 30-årige håndboldspiller har netop annonceret på sin Instagram, at han og kæresten Stephanie Gundelach venter deres første barn. 

Artiklen fortsætter under billdet. 

Et opslag delt af mikkelhansen24 (@mikkelhansen24) den

Billedet, der kun er ledsaget af tre hjerte-emojis, viser en smilende Stephanie, der holder et en række scanningsbilleder op. 

Der er således ikke meldt nogen termin ud, men håndboldsfans kan måske frygte, at en evt. fødsel kan risikere at falde oven i VM i januar, som endda skal spilles på hjemmebane. 

Det var i august sidste år, at Stephanie Gundelach, der er tidligere blogger og nu arbejder som stylist, over for SE og HØR bekræftede forholdet til venstre backen

– Er du og Mikkel kærester?, spurgte SE og HØRs udsendte.     – Ja, men jeg har ingen kommentarer, lød det fra Stephanie, da hun var til Gannis modeshow på Refshaleøen.   
  I juli 2017 var de på Roskilde Festival, hvor de ikke lagde skjul på deres varme følelser for hinanden. Og i maj samme år hyggede de sig med blandt andet solbadning på en romantisk ferie i Barcelona, hvor Mikkel Hansen, der nu spiller i Paris Saint Germain, tidligere har boet og spillet for byens storklub.    Mikkel Hansen har tidligere dannet par med Julie Hviid i fem år.    De to gik fra hinanden i 2015, men nåede inden da at bo sammen i både København, Barcelona og Paris.    Mikkel Hansen er en af de absolut mest populære håndboldspillere i Danmark. Han er tre gange blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller - senest i 2016.    Og nu skal han altså være far.    I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af parret sammen til Roskilde Festival:   

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach på Roskilde Festival 2017

 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
 

Sponsoreret indhold