Nyheder24. januar 2018

CHOK! Niklas Landin muligvis på vej hjem fra EM

Reserve indkaldt for Niklas Landin, der kan forlade EM inden finaleweekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/niklas-landin-24012018.jpg
 Foto: All Over Press

Umiddelbart efter den danske storsejr over Makedonien i den sidste kamp i mellemrunden i EM i Kroatien, kom der en chokmelding fra den danske EM-lejr.

Danmarks førstekeeper Niklas Landin kan være tabt for det danske landshold i finaleweekenden.

Dansk Håndbold Forbund meddelte umiddelbart efter kampen på sin hjemmeside, at Niklas Landin skal være far en af de nærmeste dage, og at Flensburg-Handewitts danske målmand, Kevin Møller, er indkaldt som reserve for Landin, 'da Niklas landins hustru måske går i fødsel i løbet af de kommende dage', som der står i pressemeddelelsen.

Kevin Møller bliver ikke i første omgang skrevet ind i truppen, men bliver en del af den udvidede 18-mandstrup.

Niklas Landin siger selv om situationen til tv2.dk:

- Jeg har forsøgt at holde fokus på det, jeg skal holde fokus på. Under kampene har jeg et eller andet sted forsøgt at være her og 100 procent til stede, for ellers skulle jeg være blevet hjemme. Selvfølgelig har det været svært. Det er en stor ting, men jeg føler, jeg har været til stede, og at drengene har kunnet stole på mig, siger Niklas Landin.

Fra træner Nikolaj Jacobsen, der selv er far til tre børn, er der fuld forståelse for landsholdsmålmandens situation.

- Det er ikke noget, man kan planlægge. Det er ikke noget, man bestemmer. Det er for at være på den sikre side, og hvis der skulle ske noget, så skal han ikke have følelsen af, at han svigter noget som helst. Det handler bare om at komme hjem, for der er ikke noget større, siger landstræneren til tv2.dk.

Herfra skal lyde et kærligt 'saml benene' til Niklas Landins hustru, Liv - vi vil gerne lige have Niklas med hele vejen til en eventuel finale på søndag.

Niklas Landin blev far første gang for tre år siden

Niklas Landin og Liv blev forældre første gang i foråret 2015, hvor de fik en søn. Dengang gik Liv - som det er naturligt for førstegangsfødende - over tid, men sådan er det ikke sikkert, at det går denne gang.

I juni sidste år, blev Niklas Landin og Liv gift i Svendborg, hvor han indledte sin håndboldkarriere.

Også landsholdskollegaen Hans Lindberg har endnu et barn på vej, men hans kæreste Jeanette Mackenhauer er kun cirka 18 uger henne, så der er ingen fare for at fløjspilleren må forlade EM-lejren før tid.

Den danske playmaker og højre back, Morten Olsen, blev den 11. december 2017 far til sit første barn, en søn.

Men Olsen nåede kun at være sammen med sin kone Gry Toft olsen og den nyfødte søn i tre uger, inden han stødte til den danske landsholdslejr.

Og det er lidt med blandede følelser, at Hannover-spilleren forlod sin lille søn.

– Det er lidt specielt at skulle efterlade ham allerede. Jeg ville egentlig hellere have været derhjemme og kigge på ham. Selv om han ikke rigtig kan noget endnu, vil man jo gerne se alt, hvad han laver, lød det før EM fra det blødende faderhjerte.

Sponsoreret indhold