Nyheder 19. november 2013

Se, hvad de kendte stemmer i dag

Mascha Vang, Klaus Riskær og mange flere afslører, hvor de sætter deres kryds
Nogle af stemmerne vil helt sikkert overraske dig
Nogle af stemmerne vil helt sikkert overraske dig
Foto: All OverMascha Vang, realitybabe, blogger og model:

- Landspolitisk stemmer jeg enten Dansk Folkeparti eller Venstre. Det er første gang, jeg stemmer til kommunerne. Jeg ser på, hvad der tjener mig og min datter bedst, siger hun til Ekstra Bladet.

Klaus Riskær Pedersen, finansmand, realitystjerne og tidligere indsat:

- Det er ofte små ting, der afslører den store sammenhæng: Men jeg skulle her til morgen ud i at ringe til Københavns Kommune Borgerservice for at ændre en fastlåst sygesikringsgruppe. Jeg frygtede et 'SKAT'-moment med alenlang ventetid, men kom igennem til support på under 1 minut! Og der var en skidekvik medarbejder, der ikke bare løste problemet, men pro-aktivt fandt en hurtigere løsning end man kunne frygte. Det samme oplevede jeg for nogle uger siden hvor jeg i erhvervssammenhæng skulle tale med Københavns Kommune, og hvor der var reaktion og opfølgning. Altså service overfor mig som borger, og fod på speederen når det drejer sig om beskæftigelse og vækst. Jeg havde selvfølgelig tænkt mig at stemme på min gamle og fantastiske kundeschef i CyberCity Mette-Kathrine Mette-Katrine E. Buch fra Det Konservative Folkeparty, men grundet min umådelige tilfredshed med borgerservice, så bliver det sgu nok røde Frank. Men hvad pokker: Rød lokal og blå global, er vel ikke første gang man ser. Godt valg til alle. skrier han p åFacebook.

Sådan har Susan K. stemt tidligere

Le Gammeltoft, radiovært og dj:

- Der er ikke mange politikere, der gør lige så meget for musikken og for kulturen som Simon Strange gør. Hørte om ham første gang gennem Kjeld og har siden fulgt med på sidelinjen. Der er sket en del i den tid! (Simon Strange stiller op for Socialdemokraterne red.), skrive rhun på Facebook.

Nicole Brøgler, realitybabe:

- Jeg stemmer Liberal Alliance. Jeg har lavet en test på nettet, og det var det parti. Jeg havde mest tilfælles med. Nu går jeg ikke i skole mere, siger hun til Ekstra Bladet

Se, hvad Anne Linnet tidligere har stemt


Kira Eggers, blogger og personligtræner:

- Jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg skal sætte mit kryds til kommunalvalget. Kunne jeg stemme på Fokus, så havde jeg gjort det, og jeg ville også gerne have stemt på min far, Kim Eggers, der stiller op for Lokaldemokraterne i Helsingør, men det kan jeg heller ikke, da jeg bor i Hørsholm., siger hun til Ekstra Bladet.

Gustav, realitystjerne:

- Jeg har jo altid været en borgerlig fyr. Jeg mener grundlæggende, man skal stemme på et parti, der giver plads og lov til, at folk har succes- også økonomisk. Det var dråben, da han (Lars løkke red.)sagde, at 2000 kroner ikke er mange penge. Jeg kender mennesker på SU, der vil være uenige. Og selv om jeg ikke altid kan lide, den røde måde at tænke på, er jeg kommet i tvivl, om jeg vil stemme borgerligt i morgen, siger han til Ekstra Bladet


Sponsoreret indhold