Nyheder9. september 2011

Sådan stemmer Susan K

Den rapkæftede reality-stjerne har intet problem med at offentliggøre, hvem hun sætter sit kryds ved
Susan K løfter sløret for, hvordan hun stemmer
Susan K løfter sløret for, hvordan hun stemmer
 Foto: All Over

Susan K er kendt for mange ting, men ikke for at lægge fingre imellem. Den gæve århusianer kalder en spade for en spade, og siden valget blev udskrevet, har hendes utallige facebook-venner ikke været i tvivl om i hvilken retning hun hælder.

Den storbarmede reality-stjerne har nemlig ført en slags valgkamp på sin facebook side. Hun har blandt andet tilkendegivet, at hun "synes godt om" et billede med Helle Thornings-Schmidt med en rød streg hen over ansigtet.

Læs også: Susan K som fræk tyroler-pige

Susan K har også skrevet denne joke på sin væg:

"Willy Søvndal og Helle Thorning var på vej til et møde i Aalborg i en af flyvevåbnets helikoptere. De sidder og snakker om, hvordan de kunne glæde folk. Willy Søvndal tænker straks på noget med penge. Lad os smide en 1000kr seddel ud, siger han. Så er der da en, der bliver glad. Helle har en bedre ide. Det er da bedre at smide ti 100kr sedler ud, så er der da 10, der bliver glade. Ha, griner piloten. Det er sgu da endnu bedre, hvis jeg smider jer to ud. Så er der 5 millioner, der bliver glade!"

Læs også: Susan K og Katrines vilde sexshow

Og selv om det er tydeligt, at Susan K hverken er begejstret for Socialdemokraterne eller Socialistisk Folkeparti, har hun først nu afsløret, hvor hendes kryds skal sættes.

- Altså min stemme går til Lars Løkke, fortæller Susan K til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold