Nyheder9. august 2017

Se den nye trailer til "Rita"

Der er stadig 12 dage til den nye sæson af "Rita" får premiere, men nu er der heldigvis kommet en ny trailer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rita-udklip.jpg
 Foto: TV 2

TV-serien "Rita" vender tilbage på TV-skærmen den 21. august, men allerede nu kan du få en lille forsmag på, hvad der kommer til at ske i den nye sæson.

TV 2 har nemlig offentliggjort en ny trailer til den populære serie med Mille Dinesen i hovedrollen.

I traileren kan man se, at Rita starter på en ny skole efter sommerferien, og at det tydeligvis ikke er alle, der er lige glade for at se hende der.

Artiklen fortsætter under traileren

I traileren får vi også en lille forsmag på nogle af de nye karakterer, der er med, når serien vender tilbage med sæson fire.

Blandt andet ser det ud til, at skuespilleren Charlotte Munck får en fremtrædende rolle i serien.

Man ser fx et klip, hvor hun står og snakker med Rita og Hjørdis, og det er bestemt ikke en glad Charlotte Munck, vi ser der. Noget tyder nemlig på, at hende og Rita har nogle problemer, som de skal have afklaret.

- Det der halv trold, halv velmenende pædagog. Jeg synes, du skal droppe det, siger Charlotte Muncks karakter til Hjørdis, da Hjørdis prøver at mægle mellem de to.

De tre første sæsoner af "Rita" handlede om den rebelske skolelærer af samme navn, og hendes kaotiske familieliv. De tre første sæsoner havde udover Mille Dinesen også Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup, Ellen Hillingsø og Alexandre Willaume med i serien. I den nye sæson kommer der flere nye navne med. Udover Charlotte Munck, så er det blandt andet Kurt Ravn, Ole Lemmeke og Kenneth M. Christensen. Når "Rita" vender tilbage på TV 2, så er det mere end to år siden, at vi sidst fik lov til at følge med i hendes liv. Og noget tyder på, at danskerne har savnet hende. Tidligere i år kom det nemlig frem, at "Rita" er den meste streamede TV-serie på Netflix. Du kan se billeder fra de tidligere sæsoner i galleriet herunder

TV-serien Rita

Sponsoreret indhold