Nyheder18. december 2014

Se billederne: Nu vender Årgang 0 tilbage

Teenage-tilværelsen banker på
Af af

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper viEr du én af dem, der flittigt har fulgt de fire familier fra Årgang 0? Ja, så er der godt nyt.

For det populære TV 2-program vender tilbage 6. januar, når kanalen blænder op for fire nye afsnit med Rachel, Emma, Stephanie og Christian, skriver TVtid.dk.

LÆS OGSÅ: Glad Årgang 0-Rachel: Jeg elsker min skole

Og det er tydeligt at mærke, at teenageårene er begyndt at banke på - specielt for apotekerdatteren Rachel, som nu skal til at begynde i 9. klasse og allerede er blevet konfirmeret.

Den vestjyske pige Emma fra Tarm trives ikke så godt. Emma og hendes familie mærker nemlig et stigende pres fra både skole og fra økonomi, og det tynger den unge pige.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Sådan ser de ud i dag

Hos skilsmisse-datteren Stephanie er der også nok at tænke på, for der er dukket et dilemma op: Skal hun vælge sin mor og brødre, der bor i Sverige, eller vil hun bruge tiden på sine veninder hjemme i Danmark i weekenderne?

I Aarhus har Christian og hans to brødre for alvor nået pubertetsalderen, og selvom Christian også er begyndt til fodbold, er han stadig ambitiøs med sin skole.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0: Holder pause fra TV

... og for tre af Årgang 0'erne; Emma, Stephanie og Christian; byder året også på en stor fest. De skal nemlig konfirmeres.

Serien, der indtil videre består af 48 afsnit, er prisbelønnet og har fra begyndelsen haft meget høje seertal. Ifølge TVtid.dk er 'Årgang 0' det danske dokumentarprogram, som er set af flest danskere overhovedet.

Sponsoreret indhold