Nyheder7. maj 2015

Se billederne: Har prins Harry lige giftet sig?

Den britiske charmør var hvert fald i kyssehumør
Af af

Se billederne: Har prins Harry lige giftet sig?Hans storebror William har været lykkelig gift siden 2011 og blev i lørdags forælder til sit andet barn. Men prins Harry har endnu ikke fundet kvinden i sit liv… eller har han?

I hvert fald havde den rødhårede charmepris ikke svært ved at finde kyssetøjet frem, da han torsdag mødte en særdeles gifteklar kvinde ved Sydneys Operahus i Australien.

LÆS OGSÅ: Hovsa? Afslørede hospital lige, hvornår Kate føder?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/973a502b6de64375a241e9a0000915c2.jpgEn smuk lyshåret kvinde var klar til at gifte sig med prins Harry - se endnu flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: AOP)


Han serverede således flere smækkys til den 21-årige Harry-fan Victoria McRae, som i dagens royale anledning havde medbragt et skilt med en noget - måske - særpræget bøn:

- Gift dig med mig, prins Harry. Det er sidste chance, stod der således på det skilt, som Victoria McRae, havde medbragt.

Til Daily Mail fortæller den unge kvinde, at det er tredje gang, hun møder prinsen og stiller det store spørgsmål - og at hun derfor tænkte, at tredje gang må være lykkens gang. Ifølge Victoria McRae virkede prinsen bestemt også interesserede og udtalte angiveligt "at han lige ville tænke over tilbuddet".

LÆS OGSÅ: Så har den britiske prinsesse fået sit navn


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1485132f6daa4d4996babe02dc5e1b90.jpgDen royale Harry-fan kom helt tæt på sit idol - se endnu flere billeder i bunden af denne artikel (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Tillykke! Kate har født en lille pige

Dog har kongehuset ikke meldt noget ud om et kommende prinse-bryllup, så mon ikke bare den 30-årige prins var flink?

Prins Harry besøgte operahus torsdag i forbindelse med, at hans militærtid Down Under netop er afsluttet. Og det var bestemt ikke kun de yngre kvinder, der fik hans kærlighed at føle. Også de ældre kvinder fik serverede smækkys af den populære prins.

Du kan se alle billederne af den kysseglade prins Harry i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold