Så har den britiske prinsesse fået sit navn

Se billedet: Er dette den VILDESTE gave til den britiske prinsesse?Storbritannien fik lørdag en lille prinsesse, da hertuginde Kate nedkom med en lille velskabt pige på St Mary's hospitalet i London.

Mandag afslørede det stolte forældepar så, hvad den lille skal hedde.

Den lille guldklump får navnene Charlotte Elizabeth Diana og bliver altså opkaldt efter både dronningen og Williams mor, der omkom ved en tragisk bilulykke i 1997.

Det skriver Dailymail.

Kate og William besluttee sig for navnet, kort tid efter at den 33-årige hertuginde var nedkommet med den velskabte pige. De ønskede dog at informere dronning Elizabeth om navnet, inden at offentligheden fik besked.

Charlotte Elizabeth Diana kom til verden lørdag den 2. maj kl. 08:34 og vejede omkring 3.700 gram. Hun blev født under tre timer efter, at Kate og William var blevet indlogeret på en privat fløj på St Mary's hospitalet i London.

Klokken 19.10 samme dag forlod det stolte forældrepar så hospitalet - og de blev traditionen tro mødt af en jublende folkemængde, da de trådte ud af St Mary's hospitalet.

Den lille prinsesse ænsede dog ikke postyret. Hun sov fredfyldt i sine mors arme. Du kan se billeder af den lille prinsesse i bunden af denne artikel.

LÆS OGSÅ: Tillykke: Kate har født en lille pige

Hospitalet i London er det samme hospital, hvor hertuginde Kate nedkom med parrets første barn, sønnen George. Han kom til verden 22. juli 2013 kl. 17:24 dansk tid. Det var de samme folk, der hjalp Kate og Williams andet barn til verden.

Det royale par, der blev gift i 2011, har været meget diskrete om deres andet barn. Selvom rygterne om en snarlig terminsdag længe har floreret, har familien og kongehuset selv holdt den præcise dato skjult. De har heller ikke afsløret, om de venter en lille prins eller prinsesse.

Det blev altså en lille pige ved navn Charlotte Elizabeth Diana.

Se billeder af hende her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close