Nyheder14. september 2016

Cecilie Lassen gift: Se alle de skønne fotos fra brylluppet

I weekenden sagde balletdanser og ”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen ”ja” til Turboweekend-sangeren Silas Bjerregaard. Nu har den nygifte lagt en bunke skønne fotos ud fra sin store dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas_og_cecilie_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der var smil, grin – og ikke mindst kærlighed i luften – da balletdanser og ”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen i weekenden sagde ”ja” til Turboweekend-sangeren Silas Bjerregaard.

Deres romantiske bryllup fandt sted på solskinsøen Bornholm – og festlighederne strakte sig over tre dage, fortæller Cecilie Lassen til TV 2.

Og efter så skønt og dejligt et bryllup sidder følelserne stadig en smule ude på tøjet, fortæller den populære ”Danmark har talent”-dommer:

- Jeg er ikke rigtigt landet rent sjæleligt endnu, siger Cecilie Lassen til TV 2.

På sin Instagram-profil deler Cecilie Lassen nu en række skønne billeder fra sin store dag.

https://imgix.seoghoer.dk/silas_og_cecilie_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Silas Bjerregaard og Cecilie Lassen er blevet gift. Foto: Mikael Rieck

Du kan se billederne herunder:

Den tidligere balletdanser har tidligere fortalt, hvordan hun fik benene fejet væk under sig, da hun mødte Silas Bjerregaard tilbage i 2013.

- Vi havde aldrig mødt hinanden, jeg vidste, at han sang i bandet Turboweekend og var et epicenter af nærvær og power på en scene, men vidste intet mere om ham.... Han vidste, at jeg var balletdanser, model osv. så denne date var semi blind, har hun tidligere fortalt til chrichri.dk.

- Brikkerne i vores skemaer faldt på plads - nu skulle slaget stå! Semi blind date, lørdag kl. 18 på den Navnløse Café, Enghaveplads.... Kaffen blev til en øl og samtalen flød - øllen blev til dinner, hvor jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl - dinner udviklede sig til en spontan invitation, fra Silas, til dansefest hos hans venner i et kollektiv på Frederiksberg. Dér battlede vi i Powerslides til tonerne af Guns 'n' Roses, drak lunken vin af papkrus og havde kampgriner med fællessang i udestuen. Klokken blev sent! I de små timer daffede vi ud mod vores cykler og Silas kyssede mig under månen. ...Og Silas kysser mig stadig!

Sponsoreret indhold