Nyheder 18. marts 2015

Cecilie Lassens første date

“Danmark har talent”-dommeren droppede en anden for at komme på date med sin nuværende kæreste.
Af af
Foto: Claus Poulsen
Den smukke dommer fra "Danmark har talent" Cecilie Lassen fortæller åbent om sin første date med Silas, som hun bor sammen med.

Den tidligere balletdanserinder fortæller til Chrichri.dk, hvordan hun fik fejet benene væk under sig i 2013.

LÆS OGSÅ: Her er dommernes skjulte talenter

Efter at være blevet halvtræt af hele den københavnske dating-scene, havde Cecilie Lassen besluttet at sige ja til dates, når hun blev spurgt, men det havde ikke givet pote. I efteråret 2013 fik hun så en sms fra Silas, der havde fået hendes nummer af en fælles bekendt, og hun sagde ja til en date med ham - og aflyste den, hun allerede havde planlagt.

- Vi havde aldrig mødt hinanden, jeg vidste, at han sang i bandet Turboweekend og var et epicenter af nærvær og power på en scene, men vidste intet mere om ham.... Han vidste, at jeg var balletdanser, model osv. så denne date var semi blind, fortæller hun til chrichri.dk.

LÆS OGSÅ: De skal afgøre om Danmark har talent

- Brikkerne i vores skemaer faldt på plads - nu skulle slaget stå! Semi blind date, lørdag kl. 18 på den Navnløse Café, Enghaveplads.... Kaffen blev til en øl og samtalen flød - øllen blev til dinner, hvor jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl - dinner udviklede sig til en spontan invitation, fra Silas, til dansefest hos hans venner i et kollektiv på Frederiksberg. Dér battlede vi i Powerslides til tonerne af Guns 'n' Roses, drak lunken vin af papkrus og havde kampgriner med fællessang i udestuen. Klokken blev sent! I de små timer daffede vi ud mod vores cykler og Silas kyssede mig under månen. ...Og Silas kysser mig stadig!

Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold