Nyheder 16. april 2016

"De standhaftige": Cecilie Lassen laver stærkt comeback

Alt, hvad balletdanser Cecilie Lassen havde satset sit liv på, brast med en hofteskade. Nu er hun tilbage som skuespiller i en stor hovedrolle

Premiere: "De standhaftige"

Cecilie Lassen kender vi fra TV 2-showet "Danmark har talent", men før det havde hun faktisk kurs mod en strygende balletkarriere hos det Kongelige Teater.

Det var hofteskade, der pludseligt slog den Cecilie ud af kurs, og hun var lige ved at tabe troen på sig selv og sin fremtid. Nu er hun dog tilbage med en stor rolle i den danske film "De Standhaftige". Her spiller hun ved siden af "Arvingerne"-stjernen Mikkel Boe Følsgaard.

SE og HØR mødte hende på den røde løber forud for premieren:

(Foto: Dan Mariegaard)

(Foto: Dan Mariegaard)

[node:aller-related-content]

– Mine forældre bærer en stor del af ”skylden” for, at jeg ikke tabte troen på mig selv efter skaden.

De er ikke curlingforældre, men de har været gode til at give mig tilliden til, at jeg kan – ligesom min mand har støttet mig hele vejen, fortalte tidligere balletdanser Cecilie Lassen om sit comeback i rampelyset.

Videoen ovenfor fra premieren på 'De standhaftige' er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold