Fylder 10 år: Se alle de skønne billeder fra prins Christians liv

Prins Christian fylder 10 år

I dag går Dannebrog efter alt at dømme til tops rundt om i landet, for vores alles ”lille” prins Christian er slet ikke så lille mere.

I dag kan han nemlig fejre sin første runde fødselsdag. Han bliver 10 år.

I den anledning har vi på SE og HØR samlet et STORT galleri fyldt med skønne billeder fra prinsens liv. Du kan se alle billederne i galleriet øverst i denne artikel.

Kronprinsesse Mary nedkom med sin første søn – lille prins Christian – den 15. oktober kl. 01:57 på Rigshospitalet.

Prins Christian sammen med dronning Margrethe i sommeren 2015. Se endnu flere billeder af den lille prins i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Få uger før var hele kongeriget gået i prinseberedskab, da Mary blev indlagt på Rigshospitalet med, hvad der viste sig at være plukveer, men i anden omgang var der ikke noget at rafle om.

Lille prins Christian kom til verden og vejede ved sin fødsel 3.500 gram og målte 51 centimeter.

Han blev døbt den 21. januar 2006 døbt i Christiansborg Slotskirke. Han blev døbt Christian Valdemar Henri John.

Prins Christian pakkede skoletasken i 2011, men modsat sin far, sin onkel Joachim og begge sine fætre, der alle blev placeret på skolebænken på privatskolen Krebs, indskrev Frederik og Mary deres førstefødte i en folkeskole.

Dermed skrev den lille tronarving historie, da det var første gang, en kongelig i Danmark begyndte i en kommunal skole.

Du kan læse meget mere om Danmarks lille mini-konge her. Og du kan som sagt se alle billederne fra prins Christians liv i galleriet øverst i denne artikel. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close