Kæmpe galleri: Se ALLE billederne fra årets nøgenløb

Torsdag den 29. juni 2017 blev det traditionsrige Nøgenløb afholdt i Dream City på Roskilde Festivalen – og det var som altid en festlig affære.

Torsdag den 29. juni 2017 blev det traditionsrige Nøgenløb afholdt i Dream City på Roskilde Festivalen – og det var som altid en festlig affære.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Torsdag klokken 14.00 lød startskuddet til årets nøgenløb på årets Roskilde Festival, hvor mere end 30 mænd og en god håndfuld kvinder havde smidt alt klunset i kampen om at vinde en billet til næste års festival. 

Og der var gyngende barme og dillere i fri dressur til de mange festivalgæster, der var mødt op for at overvære løbet. 

Det blev lidt af en nervepirrende oplevelse for løberne i år. Det så nemlig ud til, at der var en sikker vinder indtil kort før mål, hvor nogle af feltets forreste løbere måtte ned og bide i græsset.

Og det gav mulighed for, at nummer 28, Michael, kunne snige sig foran og over målstregen. 

Det var da også en glad Michael, der efterfølgende lod sig hylde, og samtidig erklærede han, at det nu var slut med nøgenløb for hans vedkommende. 

- Det var befriende. Nu er det mit fjerde år i træk, og så vælter de foran mig, så jeg tænker, nu har jeg chancen. Så nu er det slut, sagde Michael kort efter, at han var blev hyldet fra scenen midt i Dream City. 

På pigernes side skulle vinderen findes under lidt mere eksotiske himmelstrøg. 18-årige Ana kommer nemlig hele vejen fra Brasilien. 

Da hun først havde sundet sig efter sejren, var hun også klar til at tale med pressen. 

- Og jeg fucking vandt, og jeg vil komme igen, og jeg vil vinde igen, fortalte 18-årige Ana fra scenen. 

Du kan se alle billederne fra årets nøgenløb herunder

Nøgenløb på Roskilde Festival 29. juni 2017

 

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close