Topløs kendis på Roskilde

Det er ikke sikkert, at den unge mand den dag i dag kan genkalde sig episoden, hvor Sarah Grünewald stod topløs mellem teltene på Roskilde Festival.

Det er ikke sikkert, at den unge mand den dag i dag kan genkalde sig episoden, hvor Sarah Grünewald stod topløs mellem teltene på Roskilde Festival.

Foto: All Over Press

 

Et eller andet sted på 'Smatten' på Roskilde Festival sidder der muligvis en yngre, rundtosset mand og fabler om en smuk topløs kvinde, der åbenbarede sig for ham for år tilbage en tidlig søndag morgen på Roskilde Festival og som senere er gået hen og blevet en særdeles populær TV-vært.

Og den er god nok.

Han har ikke røget for meget fjolletobak, men husker rigtigt.

Den topløse kvinde er 'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald.

Hun fortæller selv om sin topløse optræden på Instagram.

Desværre var der ikke mange andre end den unge mand, som fik lov at se det smukke syn.

Det er nogle år siden, at Grünewald smed toppen på Roskilde.

Og det skete på et tidspunkt, hvor de fleste lå og sovvar drattet omkuld i teltene.

Hun skriver på Instagram til et topløst billede, hvor hun har dækket barmen til med teltet fra Orange Scene.

- Søndag morgen på Roskilde for nogle år siden. Min gode ven, også en af mine yndlings fotografer @bjarkejohansen , skød billeder til hans fantastiske bog @100greatdanes . Vi kørte fra Kbh.til Roskilde Festival kl.4.30 søndag morgen for at ramme en meget stille (foto venlig) og søvnig festival plads. 
 
- Tror kl. var 7.00 da vi tog det her, og Bjarke sad på jorden et godt stykke væk, ihvertfald ude af syne for den meget unge fyr, som på et lidt mere hallucinerende stof end øl, fik sig en oplevelse, da han kom gående og så mig, flagrende alene, i bare bryster midt i smatten. Hvis han ikke havde endt med at se Bjarke, og fik bekræftet at jeg rent faktisk stod der, ville han helt sikkert stadig være i tvivl den dag idag! I'll never forget that face Nå- en lille historie fra det virkelig liv God Roskilde venner! Don't let the Rain stop the Party, skriver Sarah Grünewald.
 
Se opslaget med det topløse foto her:

 Se galleri med dejlige Sarah Grünewald:

Super sexede Sarah Grünewald

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close