Nyheder28. juni 2017

Er Anine eller Frederikke dagens Roskilde-babe?

SE og HØR er på jagt efter årets Roskilde-babe. Hver dag i musikdagene finder vi to piger, der kæmper om dysten som årets babe på Roskilde Festival. Du stemmer på din favorit i bunden af artiklen

Roskilde-babes 2017 - onsdag

Roskilde Festival 2017 er i gang, og ligesom de forrige år, så er SE og HØR på jagt efter årets Roskilde-babe. Hver dag i musikdagene finder vi to babes, der kæmper om titlen som årets Roskilde-babes. Det hele afsluttes ved en finale, hvor de fire favoritter dyster mod hinanden. Se flere billeder af pigerne i toppen af artiklen
Dagens kandidater til titlen som årets Roskilde-babe fandt vi ved badesøen, hvor de to kandidater nød solens varme stråler. Den første af dagens babes er 18-årige Frederikke, der er på Roskilde Festival for første gang, og selvom der var lidt problemer med at finde et sted til en camp, så synes hun, at Roskilde Festival er ret fedt. Og der er specielt en kunstner, som hun glæder sig til at se. - Jeg glæder mig vildt meget til at se The Weeknd, fortæller Frederikke til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_7.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Frederikke er med i kapløbet om at blive årets Roskilde-babe. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Dagens anden kandidat til titlen som årets Roskilde-babe kan fortælle en lidt skræmmende historie fra en af de første dage på Roskilde Festival. 17-årige Anine oplevede nemlig at blive jagtet med en kniv. - Vi blev jagtet med en kniv, fordi vi havde hugget en bold fra nogen. Det var ubehageligt i øjeblikket, men bagefter var det en fed historie, fortæller Anine til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_9.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Anine er anden kandidat til titlen som årets Roskilde-babe. (Foto: Kaspar Wenstrup) Se video med de to piger herunder, og smid din stemme i bunden af artiklen:

Sponsoreret indhold