Nyheder5. maj 2016

Schmeichel: Vi har skullet kæmpe ekstra meget

Kasper Schmeichel gik forleden i farmands fodspor, da målmanden blev engelsk mester med sin klub Leicester. Og netop dét at skulle sammenlignes med sin berømte far hele tiden har gjort, at man som Schmeichel-barn har skullet kæmpe ekstra meget, fortæller Kasper Schmeichels søster Cecilie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_og_kasper.jpg
 Foto: All Over

Målmanden Kasper Schmeichel kunne forleden juble og lade sig hylde som engelsk mester, efter at hans klub Leicester sensationelt sikrede sig Premier League-mesterskabet.

Dermed er den 29-årige boldstopper tråds i sin berømte fars fodspor, for Peter Schmeichel vandt i sin karriere det engelske mesterskab hele tre gange med Manchester United.

Netop dét at blive sammenlignet med sin berømte far har gjort, at man som Schmeichel-barn har skullet kæmpe ekstra meget.

Det fortæller Kasper Schmeichels søster Cecilie Schmeichel i et interview med BT:

- Fordi vi har heddet Schmeichel, har folk troet, at vi har haft det nemt. Men vi har skullet kæmpe ekstra meget og arbejde en tand hårdere for at opnå, hvad vi ville, siger Cecilie til BT og tilføjer, at hun kan fornemme, at broren Kaster har en vilje og ønske om at skabe sit eget navn i fodboldens verden.

- Jeg får at vide, at han er den første til træning og den sidste, der går hjem. Han er meget dedikeret og har en vilje, de fleste kun kan drømme om. Når han sætter sig noget for, skal han s'gu nok opnå det, siger Cecilie til BT.

https://imgix.seoghoer.dk/to_maalmand.jpg
 (Foto: All Over)

To verdensberømte målmænd: Far Peter og Kasper Schmeichel. Foto: All Over

Den nyslåede mesterskabsmålmand har også selv tidligere fortalt om dét at skulle træde ud af sin fars skygge. I et interview med det britiske medie Daily Mail i december sidste år fortalte Kasper Schmeichel, at interessen for hans berømte far kun er blevet større i takt med, at Kasper Schmeichel selv har erobret grønsværen.

- Det bliver værre og værre for hver måned. Jeg troede, at det ville blive bedre. Jeg ikke hvorfor. Af en eller anden grund er folk mere interesserede end nogensinde, fortalte Kasper Schmeichel dengang – og han slog på samme tid fast, at en berømt fodboldfar ikke har fået successen til at blomstre hurtigere.

- Det har ikke været nogen hjælp overhoved i min karriere. Det har nærmest været det modsatte. Problemet er, at jeg er 29, jeg er gift, jeg har to børn, men folk ser mig stadig som nogens søn. De ser mig stadig som et barn, fortalte Kasper Schmeichel dengang.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_63.png

Sponsoreret indhold