Nyheder26. januar 2016

Peter Schmeichels eks sammen med skuespiller

Nyskilte Bente Schmeichel og Dick Kaysø kom hånd i hånd til premiere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bente-schmeichel-dick-kaysoe.jpg
 Foto: Claus Poulsen)
Begge har for nylig brudt lange ægteskaber. Men eksfodboldfruen og Krumme-far forsikrer, at de blot er meget nære venner.
Hun er om nogen vant til mandehænder med greb i. Måske derfor holdt Dick Kaysø ekstra godt fat i Bente Schmeichels hånd, da de to gik sammen til københavnerpremiere på ”Shu-bidua – The Musical” i Østre Gasværk Teater forleden. De var ellers på vej ind i teatermørket, men SE og HØR spurgte pænt, om det dog ikke kunne blive til et billede.
Dick kiggede på Bente, som trak på skuldrene: – Okay, lad os gøre det, sagde den elskelige Krumme-far, hvorefter han kærligt greb den tidligere fodboldfrues hånd og satte kurs mod fotografernes blitzlys. Nære og nyskilte Da forevigelsen var veloverstået, måtte SE og HØR så lige have alt på det rene. – Vi er gamle venner og har kendt hinanden i 25-30 år, fortalte Dick. – Men I er kun venner? – Jaaa, ja. Kun gode gode venner, lo han og smilede til sin ledsager.
Både Bente Schmeichel og Dick Kaysø er for nylig blevet alene efter lange ægteskaber.
https://imgix.seoghoer.dk/peter-og-bente-schmeichel.jpg
 Dan Mariegaard

Bente, 52, var gift med Peter Schmeichel i 22 år inden skilsmissen i 2013. Her ved Bentes 50-års fødselsdagsfest i Tivoli i juni samme år. (Foto: Dan Mariegaard)

Hun i 22 år med målmandskoryfæ Peter Schmeichel, med hvem hun har landsholdskeeper Kasper og datteren Cecilie Bimse. Fodboldparret brød i 2013, mens Dick og fru Bettina gik fra hinanden sidste år. Læs meget mere sladder i den nye udgave af SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Sponsoreret indhold