Nyheder 22. december 2014

Se billedet: Peter Schmeichel som julenisse

Fodbold-legenden giver den på alle pedaler i ny reklame
Af af
Se Peter Schmeichel med nissehue og hjemmegjort juletrøje i ny reklame
Se Peter Schmeichel med nissehue og hjemmegjort juletrøje i ny reklame
Foto: Mikael RieckBåde TV3 og TV2 er færdige med at bruge Peter Schmeichel som vært, men der er stadig bud efter den legendariske målmand.

LÆS OGSÅ: TV2 færdig med Schmeichel

Han er nemlig blevet ansigt for bettingfirmaet Tipico, som han har skrevet en treårig kontrakt med.

Og Peter Schmeichels debut som reklamesøjle for bettingfirmaet er lidt af et syn. Han er nemlig trukket i nissehue og hjemmelavet juletrøje.


Sådan ser det ud, når Peter Schmeichel skal lokke danskere ind i spillebutikken (Foto: screendump)

Hvad Peter Schmeichel får for at stille op i den mundering, er et stort spørgsmål, men det har helt sikkert ikke været billigt. Bettingfirmaet har også overtalt den legendariske tidligere tyske landsholdsmålmand Oliver Kahn og Østrigs tidligere målvogter Michael Konsel til at blive reklamesøjler.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel: Skal skilles

Giganten er da også svært tilfreds med sin nye tjans:

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Tipico - og er stolt over at være ambassadør for en seriøs bettingudbyder som dem. Det bliver sjovt at arbejde sammen med mine gamle kollegaer. Nu er vi ikke længere konkurrenter, men vil arbejde sammen for at udbrede brandet Tipico, sagde Peter Schmeichel i en pressemeddelelse, da hans nye job blev annonceret.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel: Flytter ind hos Lars Løkke

Peter Schmeichel er langt fra den eneste pensionerede danske fodboldspiller, der tjener tykt som reklamesøjle for spilleudbydere.

Brian Laudrup er tilknyttet Unibet, Stig Tøfting er hos Scandic Bookmakers og så var der jo Nicklas Bendtners berømte stunt for Paddy Powers for et par år siden.

LÆS OGSÅ: Så dyre var Bendtners trusser

Angriberen viste spillefirmaets logo på sine underbukser under en kamp. Det kom til at koste ham en bøde på 750.000 kroner - som Paddy Powers med glæde betalte.

Sponsoreret indhold