Nyheder28. september 2017

Scarlet Pleasure: Vi er bedste venner

Der er ingen fnidder i popgruppen Scarlet Pleasure, der netop har udgivet en ny single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170922_mr_p3guld_004.jpg
 Mikael Rieck

Siden 2013 har trioen Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone skabt fængende musik under navnet Scarlet Pleasure.

Drengene har hittet med sangene "Under the Palm Trees", "Casual", "Windy", "Heat" og senest "Limbo".

Det var dog "Deja Vu", som sikrede musikerne en pris til "P3 Guld" forleden, hvor de modtog publikums hyldest for "P3 Lytterhittet".

- Der er er selvfølgelig en hovedpris, der hedder "P3-Prisen", men for mig var det her den vigtigste pris i aften. Det er for mig den vigtigste på grund af de mennesker, som lytter til musikken; folk der ikke nødvendigvis beskæftiger sig med musik til dagligt. Vi har selv engang været kæmpe fans af andet musik, før vi blev musikere. Det var også her, vi fandt inspiration til at blive dem, vi er i dag. Og at vi selv kan få lov til at gøre det samme for andre, det synes jeg er for vildt, sagde bandet efterfølgende til GAFFA.

Scarlet Pleasure er dog slet ikke i nærheden af at være færdig med at sprøjte nyt musik ud. For få dage siden udkom "Good Together", og netop det at være gode sammen, det er Scarlet Pleasure.

- Vi har en meget flawless relation. Vi er bedste venner og har sådan lidt et brødre-forhold. Vi behøver ikke tænke så meget over, hvad vi siger, fortalte gruppen til SE og HØR, før "P3 Guld" gik live i DR Koncerthuset.

Du kan se hele interviewet med Scarlet Pleasure i videoen herunder:

Sponsoreret indhold