Nyheder23. september 2017

Hugo Helmig får gode råd af far

Thomas Helmigs 19-årige søn havde sin første gang på den røde løber til P3 Guld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/picture14.jpg
 Mikael Rieck

19-årige Hugo Helmig kan ikke løbe fra, at han er Thomas Helmigs søn. Ikke kun efternavnet giver et hint til, hvem der er hans far - også udseendet afslører, hvem der har opdraget teenageren.

Men Hugo kan skam sagtens stå på egne ben, så da han fredag aften ankom til P3 Guld, stillede han sig selvsikkert op foran fotograferne.

- Jeg har jo aldrig prøvet sådan noget her før, og jeg har ikke forberedt mig så meget på det her. Jeg har prøvet på at slappe af og være mig selv, fortalte han.

Hugos debutsingle "Please Don’t Lie" blev tidligere i 2017 valgt til at være P3s uundgåelige, og netop det hit optrådte den unge mand med under P3 Guld.

- Ja, jeg har fået nogle gode råd hjemmefra, men jeg vil sige, at det er kommet meget hist og her. Min far kan finde på at sige: "Prøv at gøre det på den her måde", så jeg har fået gode råd, men jeg prøver at klare mig selv, fastslog Hugo Helmig før showet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-06391.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Hugo Helmig med sin familie

- Sangen handler om en pige, der dykker længere og længere ned i telefonen og de sociale medier. Jeg kender mange på min alder, som hele tiden tænker, ’kan jeg lægge det her billede op’ eller ’ser jeg godt nok ud her’. Det må fandme være hårdt hele tiden at gå rundt og tænke på den måde, har unge Helmig tidligere udtalt om sin fængende popsang.

Se interview med Hugo Helmig på den røde løber forud for P3 Guld:

Se alle gæsterne til P3 Guld:

Stort galleri: Se alle gæsterne til P3 Guld

Sponsoreret indhold