Nyheder12. november 2016

Scarlet Pleasure: Vi vil se Nik og Jay

Drengene fra Scarlet Pleasure glæder sig til at se de to pop-ikoner Nik og Jay rocke ud på scenen til Danish Music Awards.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dma27.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Man havde ikke lige sen den komme, men faktisk er drengene fra Scarlet Pleasure ret store fans af Nichlas Petersen og Jannik Thomsen - bedre kendt som Nik & Jay.

- De er jo legender. De er rigtig gode til at forny sig, så de hele tiden er aktuelle. De sidste tre numre er virkelig fede, fortæller drengene bag hits som "Heat" og "Windy".

De afslører også, at Nik var inde og give en hjælpene hånd til de tre drenge, inden deres karriere tog fart.

Nichlas har da også masser af stjernestøv at give af. Den populære duo skal i aften give et nummer til Danish Music Awards. Desuden er de nomineret til den flotte pris Årets Danske Livenavn.

De har været i gang siden 2002 og udgivet musik på både dansk og engelsk. De har også samarbejdet med andre danske artister som Søren Huss, Julie Bertelsen og Carpark North.

De har også lavet det store hit "Tættere på himlen" sammen emd Burhan G, der lige nu står på scenen som vært for DMA 2016.

Scarlet Pleasure har indtil videre "kun" udgivet en plade, så der er et stykke op til idolerne i Nik og Jay, der har udgivet seks albums og en EP.

Har du lyst til at lure på, hvem der ellers er til Danish Music Awards netop nu, så kig med galleriet neden for:

Danish Music Awards 2016

Sponsoreret indhold