Nyheder14. december 2016

Sarah Louise: Er min søn helt normal?

Bloggerens seks måneder gamle søn giver hende panderynker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_2.jpg
 Foto: All Over Press)

Selv om man er mor til tre, kan man godt blive i tvivl om, hvorvidt alt er som det skal være med den sidstfødte.

Spørg bare bloggeren Sarah Louise Cristiansen, der søger råd hos sine følgere om sin lille søn Arthur, der er seks måneder gammel.

Han fik en hård begyndelse på livet, hvor der en overgang var frygt for, om han ville overleve, men nu vokser han og udvikler sig, som han skal.

Og alligevel er Sarah Louise i et blogindlæg lidt bekymret for den lille dreng med de klare havblå øjne.

Det er Arthurs spisevaner, der driller Sarah Louise.

- Han spiser 3 måltider om dagen i form af grød og mos og det spiser han lystigt. Men flasken kl. 10, 14 og kl. 16 dem gider han ikke. Han drikker kun lige for at stille tørsten og så spytter han flasken ud. Hans flaske kl.22 og kl.03 vil han dog stadig gerne have, skriver Sarah Louise. Hun spørger sine følgere om de kender til små børn med samme spisevaner.
Og de af hendes følgere, der har børn, beroliger hende alle med, at Arthur er helt normal og at hun ikke bør bekymre sig. - Oplevede det samme med min lille fyr på 8 mdr nu. Da han fik smag for maden (var nok omkring de 5 mdr), ville han ikke have flasken. Fik at vide af sundhedsplejersken, at jeg skulle sørge for at putte rigeligt af mælk i maden,skriver en af hendes følgere. Og det råd går igen - Sarah Louise skal snige noget mælk i maden, så Arthur får sin daglige kvote opfyldt. Og det ser ud til, at følgernes råd har beroliget Sarah Louise, da hendes næste blogindlæg er dejligt ubekymret og handler om burger og biograf. Se galleri med dejlige Sarah Louise:

Skønne Sarah Louise

Sponsoreret indhold