Sarah Louise Christiansen: Laver video til "grimme slaskede kællinger"

Foto: Mikael Rieck

Sarah Louise Christiansen er kendt for at sige tingene, som hun ser dem. Og det gør hun i den grad igen.

I en ny video afslører bloggermoderen, hvordan hun får den, som hun siger det, slaskede post-graviditetskrop til at være lækker.

- Det her er en video til alle de grimme, halvfede, flommede, slaskede kællinger, der sidder derude, som er godt trætte af, at de ikke kan følge med alle de der perfekte kællinger på Instagram.

Sådan starter Sarah Louise Christiansen sin godt syv minutter lange "how to"-video på Youtube, der meget passende har titlen "Skønhedsguide til slaskede grimme kællinger".

Hun begynder videoen kun iført sit såkaldte mormor-undertøj, som Sarah Louise Christiansen ikke mener, at der er nogen mænd, der orker. Samtidig fortæller den smukke mor til tre også meget levende om, hvordan en kvindekrop ser ud efter at have født børn.

Der bliver hevet i den løse hud og smidt et par ironiske bemærkninger efter flæsket. Så bliver kroppen klemt ned i diverse opstramningsgenstande, så bagdelen ser stram ud igen, og sådan fortsætter Sarah Louise Christiansen med at dele ud af sin skønhedstricks. Alt fra makeup til opstramningstøj bliver der undervist i.

Til sidst viser Sarah Louise Christiansen, hvordan hun får håret til at se Hollywood-glamour ud med nogle temmelig provokerende ord:

- Det her duer simpelthen ikke. Det er simpelthen for naboens datter. Det er kedeligt, og det er slet slet ikke luder-agtigt nok, fortæller hun.

Se hele videoen herunder, hvis du også skal gå fra "slasket mor til Insta-babe".

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close