Nyheder7. december 2015

Se billedet: Gravide Sarah Louise vil være årets babe

Bloggeren og modellen Sarah Louise Christiansen vil gerne kåres som årets babe 2015
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah_louise_mikael_rieck.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sarah Louise Christiansen, der sidste måned annoncerede, at hun venter sit tredje barn, kunne godt tænke sig en tidlig julegave ved at blive nomineret til årets babe.

Som lokkemad for at få dine stemme ud af dig, har hun delt et frækt billede af sig selv i undertøj, hvor man efterhånden kan se den gravide mave er ved at bule frem.

Det er nemlig DIG, der kan være med til at afgøre, om Sarah Louise – som allerede er mor til datteren Alma og sønnen Albert – skal sikre sig Ekstra Bladets titel som årets lækreste kvinde.

Den veldrejede blogger-pige er overbevist om, at hendes graviditet ikke skal hindre hende i at blive nomineret.

- HALLO!!!! Man kan da godt være en babe selvom man har taget lidt på og har en baby i maven? (eller hva) Det VILLE altså være sjovt at være nomineret og måske endda vinde på trods af tyk mave hehe, skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog.

Det bliver nok ikke den nemmeste opgave at sikre sig tronen, da den standhaftigt har været besat af den samme person de sidste tre år: Nemlig den blonde model Nina Agdal fra Helsingør, der nyder en gloværdig karriere i rampelyset for tiden.

Du kan se det afslørende billede af Sarah Louise HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold