Nyheder21. marts 2018

Sara Hjort Ditlevsen: Flytter sammen med læge-kæreste

Skønheden Sara Hjort fortæller om kærligheden til lægen Jacob, som hun netop er flyttet sammen med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sara-hjort.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kærligheden er i centrum i skuespiller Sara Hjort Ditlevsens liv for tiden.

Den blonde skærmsild svæver nemlig på en lyserød sky, efter at hun og Jacob for et par måneder siden flyttede sammen.

– Det er dejligt. Det er meget, meget hyggeligt, siger Sara, der for tiden kan ses i TV3 og Viaplays ”Advokaten”, som også har blandt andre Thomas Bo Larsen og Nicolaj Kopernikus på rollelisten.

Skuespilleren har dannet par med Jacob siden i sommer – og selv om hun, til trods for nyforelskelsen, har været tilbageholdende med at fortælle meget om ham, åbner hun nu op om kærligheden.

– Han laver heldigvis noget helt andet. Han er læge, siger hun og fortæller, hvorfor hun bruger ordet ”heldigvis”.

– Jeg har været sammen med folk, der var i den samme branche. Det er også rigtig sjovt, fordi du kan sparre en masse. Men det kan også blive lidt indspist og navlepillende, ikke? siger Sara, inden hun med et grin tilføjer:

– Synes jeg!

– Nogle gange er det sgu meget rart at møde en, der kan give en et indblik i en helt anden verden, fortæller skuespilleren.

– Han kommer hjem fra en hverdag, hvor der nogle gange er sket nogle lidt alvorligere ting. Det giver mig en forankring i virkeligheden, som er meget fed at have.

Det er ikke kun på privatfronten, men også arbejdsmæssigt, at der er amoriner i luften.

– Lige nu er jeg i gang med sæson 2 af ”Perfekte steder”, lyder det om Mikael Wulffs romantiske TV-serie, hvor Sara Hjort Ditlevsen spiller den kvindelige hovedrolle over for Gustav Giese.

– Og så skal jeg til at instruere en lille kortfilm, som jeg selv har lavet. Det er en kærlighedshistorie mellem en bror og en søster, som mødes for første gang, fortæller Sara.

At hun nu har kastet sig ud i at være instruktør, betyder bestemt ikke, at hun har planer om at lægge skuespillet på hylden.

– Jeg er helt klart skuespiller ”to the bone”, og det bliver jeg ved med at være! Men jeg synes, det kunne være sjovt også at være med til at skabe historier fra bunden af.

Sponsoreret indhold