Hollywood12. marts 2018

Skuespiller fik 21 millioner i erstatning fra medie: Nu vil hun have mere

Hun fik rettens ord for, at mediet har skrevet falske historier om hende og hendes familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08857667.jpg
 Foto: All Over

I 2017 kunne den australske skuespiller gå hjem med 21 millioner kroner, da hun vandt en erstatningssag over ugebladskoncernen Bauer Media.

Hun sagsøte koncernen for at have skrevet usandheder og have digtet historier om hende.

Hun mente, at historierne om hende havde skadet hendes karriere, og det fik hun også rettens ord for - også i form af 21 millioner kroner i erstatning. Det er den største erstatningssum i australsk historie.

Men det ser ud til, at det ikke helt er nok for den 38-årige skuespiller, som slet ikke er færdig med at hive penge ud af mediekoncernen.

Nu kræver Rebel Wilson også, at Bauer Media skal betale sagens omkostninger. Det skriver The Guardian.

Det løber op i intet mindre end 4,7 millioner kroner. Heriblandt er omkostningerne til Wilsons advokat, Matthew Collins, som kostede 47.000 kroner om dagen i de 21 retsdage.

Ifølge Rebel Wilson har medierne skrevet, at hun har løjet om sit navn og sin alder. De skule også have skrevet om nogle hallucinationer, som hun har haft, da hun belv syg af malaria, hvilket Wilson siger er løgn. Derudover skulle mediet have skrevet falske historier om hendes forældres job og hendes opvækst.

Det har ifølge Rebel Wilson kostet hende to skuespillerjobs, at mediet har skrevet falske historier om hende.

Hun blev lettet, da hun fik rettens ord for, at hun havde ret til en økonomisk erstatning.

- Jeg er her for at rense mig selv og mit navn. Det faktum, at juryen enstemmigt besvarede samtlige 40 spørgsmål i forbindelse med sagen i mit favør, beviser, at jeg hele tiden har haft ret i alt, hvad jeg har sagt i forbindelse med den her sag, lød det dengang fra "Pitch Perfect"-stjernen.

Og hun har ikke meget tilobvers for koncernen, som skrev historierne om hende.

- Jeg er et menneske, der har det godt med mig selv, og jeg følte, at den eneste rigtige ting var at køre en sag mod ugebladskoncernen og dermed bevise, hvor ækel og smagsløs deres journalistik er, forklarede Rebel Wilson i sommer.

Bauer Media udgiver blandt andre ugebladene Woman's Day og Australien Women's Weekly.

Rebel Wilson er nok bedst kendt for sin rolle som Patricia i filmen "Pitch Perfect" og som Robin i "How to be Single".

Sponsoreret indhold