Nyheder26. september 2017

Sara Bro får musiktips af sine unger

P3-værten Sara Bro bliver tippet af sine børn, om hvad der kommer til at hitte i fremtiden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/picture29_0.jpg
 Mikael Rieck

Hver morgen fra mandag til fredag styrer Sara Bro fladen på P3. Hun har derfor en god føling med, hvad der rører sig på den danske musikscene, men Sara Bro er ikke for fin til at modtage velmente råd fra sine to børn.

- Det som jeg har opdaget er, at børn faktisk har et rigtig godt øre for hits. Jeg får også musiktips af dem. Der er nogle sange, som vi ikke spiller på P3, og de florerer bare på internettet. Jeg har da prøvet, at min søn kommer hjem og siger: "Mor, du skal høre det her", hvor jeg så har kunnet høre et kæmpe hitpotentiale.

- Så er vi efterfølgende begyndt at spille det på P3, hvor det altså har været på min søns folkeskole først og blandt hans venner, selv om han kun er ni år.

Så man kan helt sikker få gode råd af børn. Børn er virkelig gode til at genkende et hit. Hvis man kan synge med på det med det samme, så er det et hit, forklarede Sara Bro, da hun fredag aften gæstede P3 Guld.

Netop P3 Guld har de seneste mange år belønnet kommende musikstjerner med æren, guldstatuette og penge. I år løb dem i fed med sejren:

De nominerede til P3 Guld 2017 var:

P3 Prisen:

Kesi

Benal

P3 Talentet:

Soleima

Hugo

Noah Carter

P3 Lytterhittet:

Alex Vargas: Inclosure

Scarlet Pleasure: Deja Vu

Phlake: Ouch

Karl William: Forstenet

Sponsoreret indhold