Sanne flopper fælt

62-årige Sanne Salomonsen må konstatere, at danskerne hellere vil se ”Vild med dans” end ”LIVE!”.

62-årige Sanne Salomonsen må konstatere, at danskerne hellere vil se ”Vild med dans” end ”LIVE!”.

(Foto: Peter Grosen)

Fra store armbevægelser til triste miner. DR’s nye TV-show ”LIVE!” er ikke blevet en succes.

Blot 329.000 seere så med, da Sanne Salomonsen og Lina Rafn skulle hjælpe nye danske stjernefrø med karrieren i det 2. program – et dyk på knap 40 procent, hvis man sammenligner med premieren, hvor 537.000 kiggede med.

Det må uden tvivl være en kæmpestor skuffelse for Sanne, der i den grad fik et comeback som hele Danmarks ”rockmama” efter succesen i ”X Factor” i foråret.

Forinden havde Sanne Salomonsen haft nogle svære år – ikke mindst på grund af den blodprop, hun fik i 2006. Der gik mange år, før hun igen kunne synge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sanne og 42-årige Lina Rafn kan ikke lokke folk til skærmen. (Foto: Dan Mariegaard)

TV-stjerne

I begyndelsen af 2010’erne begynder Sanne at få blod på tanden med at lave fjernsyn. ”Toppen af poppen” og senere ”X Factor” gjorde hende lynhurtigt meget populær på TV-skærmen. Dermed havde hun også selv store forventninger til ”LIVE!”.

– Jeg glæder mig rigtig meget til det her, fordi det har noget tyngde, som jeg virkelig har efterlyst på dansk TV. Jeg sammenligner det ikke med andre koncepter på dansk TV. Vi har mulighed for at få råtalenterne. Lina og jeg skal ikke lære dem at synge, vi skal fjerne deres angst, sagde Sanne til SE og HØR.

Sangerinden har desuden haft en noget uheldig sommer. Først forstuvede hun den tå, der styrer balancen, og kort efter kørte en cyklist ind i hende i Hornbæk.

Det er uden tvivl TV2’s seersucces ”Vild med dans”, der bærer en del af skylden for de manglende seere på ”LIVE!”. Knap en femtedel af befolkningen – 991.000 seere – så med, da Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald bød op til dans ved premieren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close