Nyheder26. september 2017

Sanne Salomonsen: Er hoppet på pibe og cigar

Når den 61-årige rockbedstemor Sanne Salomonsen ikke bedømmer håbefulde sangere, nyder hun et sug i sin kæmpe e-cigar.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sanne-salomonsen.jpg
 Foto: All Over Press

Men optagelserne til DR1’s sidste omgang af det populære program kører allerede for fulde drøn, og SE og HØR har fået lov til at følge dommerne en dag på job, hvor der står audition i kalenderen.

Selv om det er første gang, at Sanne Salomonsen sidder bag pulten i ”X Factor”, har hun bestemt ingen skrupler med at sige sin mening.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sanne-salomonsen-remee-thomas-blachman-x-factor.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup)

Sidste omgang ”X Factor” kan ses på DR1 i begyndelsen af 2018. Her ses dommerne Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachman (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er skidesjovt, og jeg nyder at sidde imellem de to herrer. Det er to stærke personligheder, som virkelig ved, hvad de laver. De er vidunderligt erfarne, hvilket er godt for mig, fortæller hele Danmarks rockmama og fortsætter:

- Så har jeg nogle, jeg kan læne mig op ad. Jeg lærer af dem hver dag, forklarer Sanne, der også har overskud til at få et skud nikotin i løbet af de lange dage.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sanne-salomonsen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)
Sanne Salomonsen føler sig allerede mere end hjemme bag dommerpulten. Og når der er en ledig stund, bliver der pulset på e-cigaren. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg må ikke ryge så meget, så jeg ryger på min e-cigar. I stedet for e-cigaretter ryger jeg e-cigar og e-pibe, afslører Salomonsen, inden hun tager endnu et bap på den store cigar.

Forholdet til Remee og Blachman var ikke så nært, før Sanne takkede ja til dommertjansen, men hun ser masser af potentiale.

– Vi kender jo til hinanden, og vi har mødt hinanden før, men det er ikke sådan, at vi hænger ud og spiller kort og spiser lækker mad. Det er ikke der, vi er, men jeg tror godt, vi kunne komme derhen. Vi har det rigtig sjovt, fortæller Sanne Salomonsen til SE og HØR.

Sponsoreret indhold