Nyheder17. december 2014

Sådan vil han redde julen

Singleliv-Rasmus indtager Rådhuspladsen
"Højt fra træets grønne top, på'å Rådhuspladsen," kan man måske høre fra Singleliv-Rasmus på lørdag.
"Højt fra træets grønne top, på'å Rådhuspladsen," kan man måske høre fra Singleliv-Rasmus på lørdag.
 Foto: Facebook / Rasmus Birnbaum



Realityfyren Rasmus Billing Birnbaum, kendt fra datingprogrammet "Singleliv", vil redde julen, når han tager til København i weekenden.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen klistrer Numse-Rasmus ind

Den 40-årige aalborgenser vil nemlig samle en gruppe af glade mennesker via Facebook, som på lørdag klokken 14:30 skal danse rundt om det gigantiske juletræ, der står på Rådhuspladsen.

- Vi er så kolde i juletiden, så jeg synes, vi skal komme hinanden ved. Det lyder måske som en aparte ide at danse offentligt om et træ, men vi kommer til at grine, ha' det sjovt og være der for hinanden, fortæller Rasmus til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus til salg for 200 kroner

Den juleglade arrangør fik ideen til juletræsdansen, fordi han for nyligt mistede sin far.

- Jeg har ikke en far eller en mor længere. Jeg savner dem meget, og jeg savner at kunne danse omkring juletræet sammen med dem, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus' bøn: Lad mig være!

Rasmus har dog heldigvis stadig familie, som han skal tilbringe juleaften med.

- Jeg holder jul med min søster og hendes svigerfamilie. Det glæder jeg mig til, men det får mig samtidig til at tænke på, om jeg egentlig snart selv burde starte en familie. Men sådan noget gør man jo ikke bare fra en dag til en anden. Det kræver, at man møder den rigtige, siger han eftertænksomt.

LÆS OGSÅ: Så fik Numse-Rasmus endelig et job

Hvis du vil deltage i Singleliv-Rasmus' juletræsfest, kan du melde dig til på Facebook her. Han oplyser selv, at det er helt gratis.

Sponsoreret indhold