Nyheder29. august 2014

Så fik Numse-Rasmus endelig et job

Nu kan nedværdigende drillerier stoppe
Efter en svær periode i sit liv, er 40-årige Rasmus blevet en del af arbejdsmarkedet og alting går den rigtige vej
Efter en svær periode i sit liv, er 40-årige Rasmus blevet en del af arbejdsmarkedet og alting går den rigtige vej
 foto: All Over
I sidste uge rullede lavinen. Rasmus Billing Birnbaum kendt som Numse-Rasmus fra datingprogrammet "Singleliv" havde spurgt sine Facebook venner og fans om penge, fordi økonomien var stram for det arbejdsløse TV-ansigt. Det har ført til flere hadefulde ytringer fra vidtfremmede mennesker på de sociale medier og når han har befundet sig i Aalborgs byliv.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus til salg for 200 kroner

Men nu er der sket ting og sager for Nume-Rasmus, som skal arbejde i enmandsvirksomheden Aalborg Skilte -der bliver til en tomandsvirksomhed den kommende tid. For Rasmus er blevet ansat på en kontrakt, som ikke er permanent, men som i første omgang får ham ind på arbejdsmarkedet.

- Jeg er så taknemmelig for, at Anders (virksomhedens ejer, red.) har ansat mig. Han forstår mig og rækker hånden frem, fortæller Rasmus til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus helt på røven

Numse-Rasmus har på grund af sit penge-ønske på Facebook haft flere ubehagelige oplevelser i løbet af de seneste uger, især når han har festet i Jomfru Anegade.

- Folk kommer og driller mig og tilbyder mig penge. Men jeg ved aldrig, om de mener det eller ej. Det er nedværdigende. For jeg vil ikke have deres penge inde i byen. Dem må de sgu' drikke op eller bruge på damer, fortæller Rasmus, som nu håber, at han med jobbet kan få fred fra de ondsindede drillerier.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen klistrer Numse-Rasmus ind

På privatfronten ser det nu også meget lyst ud for den tidligere arbejdsløse realitykendis. Rasmus er efter længere tids pause begyndt at spille fodbold igen i klubben B52. Her træner han to gange om ugen, ligesom han løber én gang om ugen for at komme i form.

- Ja, det kniber med formen, så jeg kan ikke være med til kampe endnu. Men det kommer snart. Jeg er så glad for at være i gang med at spille fodbold igen. Det er dejligt at få rørt sig, siger Rasmus begejstret.

Det er ikke kun kærligheden til fodbold, som gør, at Rasmus nu er begyndt til den populære sport.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Fri for kønssygdomme

- Jeg vil også gerne tabe mig lidt. Jeg har taget på i den seneste tid, som har været en meget svær tid for mig. Min mor døde af kræft og min far har det svært med sin demens, siger Rasmus til SE og HØR.

Rasmus begynder på sit nye arbejde den 8. september.

Sponsoreret indhold