Nyheder24. februar 2014

Numse-Rasmus: Til salg for 200 kroner

Singleliv-stjernen sætter sig selv billigt til salg på auktion
Nu kan du købe et stykke med Numse-Rasmus
Nu kan du købe et stykke med Numse-Rasmus
 Foto: All OverRasmus Billing Birnbaum - bedre kendt som "Numse-Rasmus" - sælger sig selv for minimum 200 kroner på Facebook. Den højstbydende får lov til at invitere ham på en date.

Den lettere lumre auktion blev sat i gang sent søndag aften. En lille uge efter Rasmus var røget ud af TV3-programmet 'Et Ton Cash', hvor han afslørede, at hans privatøkonomi er helt til rotterne.

Rasmus havde satset på at vinde to millioner kroner i programmet, men det blev som bekendt ikke til noget, da han som den første af 15 deltagere måtte forlade programmet.

Til salg for småpenge

Nu vil han forsøge at tjene et lidt mindre beløb. Fattige Rasmus har nemlig startet en auktion, hvor kvinder kan byde på en date med ham. Han kalder det komisk nok for 'aktion date' - et ordspil på action eller blot en stavefejl? - og skriver selv:

- Sæt igang nu kan du byde på at få mig en hel dag hvor du bestemmer hvad man skal lave.

Der er altså frit spil for de kreative dating-idéer, hvis man vinder auktionen. Desværre for den numseglade nordjyde ser det ikke ud til, at kvinderne er særligt interesserede i at betale ham for en date.

Numse-Rasmus: Lad mig være

Forargede Facebook'ere

Mere end 250 personer har allerede kommenteret Numse-Rasmus' Facebook-auktion. Langt de fleste henvendelser er drillende eller direkte provokerende - og en del mandlige Facebook-brugere smider også gerne en kommentar efter Rasmus.

- Kæft en spade du kan få 200 så kan du starte med at gøre rent hjemme ved mig og derefter kan du tage med mig på arbejde!, skriver Daniel Overgaard Alt, mens Lasse Bjerglund Jensen joker:

- I fitness så skal du stå på et løbebånd hele dagen?

Nogle kvinder har dog også smidt en kommentar til auktionen. En af dem - Annette Thomsen - skriver:

- Rasmus er du blevet mandlig luder?? Tror REMA 1000 har et job til dig.... Flaskemaskinen mangler et stort røvhul...

Det bliver spændende at se, om Rasmus finder en kvinde, som vil betale ham for en date. Indtil videre har der kun været få bud - og det er svært at tolke, om de er seriøse.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d7fdbfadec564ce8802d2650004d72e9.jpg


Kunne du tænke dig at bestemme over Rasmus fra Singleliv en hel dag?

"Et Ton Cash"-Maria knaldet af politiet

Sponsoreret indhold