Nyheder3. juli 2018

Bruden overraskede Mikkel Kessler: Sådan var Mopper med til brylluppet

Lea Hvidt havde planlagt sit storslåede bryllup i Firenze ned til mindste detalje - og især en detalje med Mikkel Kesslers afdøde forældre er rørende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea-mikkel-mopper.jpg
 Foto: Thomas Laursen, Dan Mariegaard

Torsdag i forrige uge blev Mikkel Kessler, 39, gift med Lea Hvidt, 29, under et storslået bryllup i Firenze.

I et nyt indlæg på sin blog løfter bruden sløret for de mange detaljer, som var tænkt ind i den store dag.

Lea Hvidt fortæller blandt andet, at hun overraskede sin mand med en meget rørende detalje.

- En anden lille ting eller overraskelse, jeg havde forberedt hjemmefra til Mikkel, var et portræt af begge hans forældre, som ikke er her mere. Jeg kendte dem begge godt, og jeg ved, hvor meget de har betydet for Mikkel og også omvendt, skriver Lea Hvidt på sin blog.

sin blog viser hun et billede af to stole til brylluppet, hvor der er placeret to indrammede billeder af Mikkel Kesslers forældre: Et af hans far Ole Kessler og et af hans mor Mopper.

- Det er mærkeligt for mig at stå her og have begge mine forældre, og Mikkel så står der uden nogen af hans. Det bedste, jeg følte, jeg kunne gøre, var at have dem med på denne måde. Det betød selvfølgelig meget for ham, tilføjer hun.

Mopper døde i november 2016 efter længere tids sygdom, mens Ole Kessler gik bort i sommeren 2013.

Med et hashtag til billederne afslører parret, at de nu går under navnet hr. og fru Hvidt Kessler.

Hele Kessler-familien var samlet i Italien - også Mikkel og Linses bror, Mark, var kommet fra England for at overvære sin lillebror blive gift med Lea Hvidt.

Det afslørede Linse tidligere på Instagram.

- Så kom den store dag for min bror og Lea, og vi er alle samlet her på et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Familerne og alle vennerne er her, og vi glææææder os helt vildt (også til at se kjolen). Her står jeg med mine 2 herlige brødre, Mikkel er kommet fra Danmark, storebror Mark fra England og jeg fra Spanien. Så bryllup og fest, og en fantastisk dag er gået i gang wuhuuuuuu, skrev Linse.

Også Geggo ville dele sin onkels glædelige begivenhed på sociale medier.

- Klar til bryllup i Firenze (ikke vores eget), skrev Geggo i et opslag til et billede, hvor hun, Cengiz og Alba var iført deres fineste skrud.

Lea og Mikkel har været sammen i 11 år, og derfor var der nok også mange, der havde ventet på, at Mikkel skulle fri.

Men da han så endelig gjorde det, havde han også planlagt helt ned til mindste detalje.

- Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, skrev Lea i et blogindlæg.

Lea og Mikkel har sammen børnene Romeo og Rosa-Lia.

null

Sponsoreret indhold