Nyheder 26. juni 2018

Popstjerne overraskede gæsterne til Mikkel Kesslers bryllup

Lea Hvidt og Mikkel Kessler havde inviteret en særlig gæst til deres bryllup i Italien
Foto: All Over Press

I sidste uge blev Mikkel Kessler og Lea Hvidt til Hr og Fru Kessler.

Det blev fejret i Firenze med hele familien. Men også en dansk musiker lagde vejen forbi den romantiske by og gav gæsterne en overraskelse. Det afslører Lea Hvidt på sin Instagram.

Her har hun nemlig lagt en video op fra brylluppet, som viser Joey Moe, der optræder midt i bryllupsfesten.

- Tak, Joey Moe for at være den største overraskelse til vores gæster! Kan vi gøre det hele igen, skriver Lea til videoen.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Hele Kessler-familien var samlet i Italien - også Mikkel og Linses bror, Mark, var kommet fra England for at overvære sin lillebror blive gift med Lea Hvidt.

Det afslørede Linse tidligere på Instagram.

- Så kom den store dag for min bror og Lea, og vi er alle samlet her på et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Familerne og alle vennerne er her, og vi glææææder os helt vildt (også til at se kjolen). Her står jeg med mine 2 herlige brødre, Mikkel er kommet fra Danmark, storebror Mark fra England og jeg fra Spanien. Så bryllup og fest, og en fantastisk dag er gået i gang wuhuuuuuu, skrev Linse.

(Artiklen fortsætter under videoen)

 

Lea og Mikkel har været sammen i 11 år, og derfor var der nok også mange, der havde ventet på, at Mikkel skulle fri.

Men da han så endelig gjorde det, havde han også planlagt helt ned til mindste detalje. 

- Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, skrev Lea i et blogindlæg.

Lea og Mikkel har sammen børnene Romeo og Rosa-Lia.

Sponsoreret indhold