Nyheder 30. september 2018

Sov stille ind i morges: Sådan skal Kim Larsen begraves

Kim Larsen sov stille ind søndag morgen omgivet af sin familie. Selv om musikeren tryllebandt hele Danmark med sin fantastiske musik, bliver det kun de allernærmeste, der får mulighed for at sige farvel til ham
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Han fik set det, han ville.

Han fik hørt sin melodi.

Men nu er det - helt uforståeligt - forbi.

Kim Larsen – hele Danmarks nationalskjald – sov stille ind søndag omgivet af sin familie.

Det tragiske dødsfald har allerede sendt chokbølger gennem hele landet, og fra nær og fjern strømmer det ind med hilsner og kondolencer til den fynske musiker, der for altid vil være synonym med dansk musik.

Selv om musikeren tryllebandt hele Danmark med sin fantastiske musik, bliver det kun de allernærmeste, der får mulighed for at sige farvel til ham.

Kim Larsen vil således blive begravet i allerdybeste stilhed.

Det oplyser hans sorgramte familie i et opslag på Facebook.

- Bisættelsen vil finde sted i absolut stilhed og helt privat.

Det var søndag formiddag, at den tragiske nyhed blev kendt. Her fortalte hans impresario på vegne af familien, at Kim Larsen stille var sovet ind i en alder af 72 år efter længere tids sygdom. Kim Larsen var omgivet af sine seks børn og sin hustru til det sidste.

Det var kendt, at Kim Larsens helbred var dårligt.    I slutningen af juli i år måtte Kim Larsen og Kjukken aflyse deres koncerter i Norge.   - Vi undskylder mange gange over for vores trofaste norske publikum og arrangører, lød det fra gruppen på deres Facebook-side.   Aflysningen skyldtes, at den 72-årige Kim Larsen havde været igennem et længere kræftforløb henover vinteren og ikke havde kræfter til de mange spilledage. Han vendte dog tilbage til musikken - og trods en svækket krop leverede han flere koncerter både i Danmark og Sverige.    

 

Sponsoreret indhold