Nyheder 8. juni 2018

Det første foto af Kim Larsen efter kræftsygdom

Kim Larsen er igen sammen med sit band "Kjukken" og forbereder sig til sommerturné
Foto: All Over Press

Der gik et bekymret suk gennem hele Danmark, da hele kongerigets nationalskjald Kim Larsen først i januar i år meldte ud, at han og bandet "Kjukken" måtte udskyde de resterende vinterkoncerter på ubestemt tid, fordi den folkekære sanger havde fået prostatakræft.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det oplyste Kim Larsen & Kjukken på Facebook.

Den 72-årige sanger blev i december diagnosticeret med prostatakræft, og var allerede i gang med behandlingen, da han meldte ud om sygdommen.

Kim Larsen undskyldte på Facebook over for sine mange fans, der måtte undvære en koncert med den populære "Jutlandia"-sanger. - Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen, sagde Kim Larsen på Facebook. - Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer, tilføjede den 72-årige musiker. Og Kim Larsen ER blevet klar til sommerkoncerterne. Det oplyser han og bandet på Facebook, hvor de i et opslag viser det første billede af Kim Larsen, siden meddelelsen om sygdommen i januar. Kim Larsen står forrest på billedet og støtter sig til den stok, der har været hans følgesvend i flere år. Du kan se opslaget herunder:
- Bandet er samlet igen, og vi er i gang med at øve op til sommerturen. Så da vores uundværlige chauffør og butler - Mr. Ming - kom forbi øvelokalet i går med lidt portvin, fik vi ham til at tage et billede af os, inden vi listede ind i det mørke lokale og svedte igennem. - Vi starter koncerterne i Nyborg den 28. juni, og så går det slag i slag et par måneder, skriver Kim Larsen og "Kjukken". Den 29. marts var der premiere på musicalen "Midt om Natten" i Tivolis Koncertsal. Her var Kim Larsen ikke selv til stede, men hans hustru Liselotte Kløvborg Larsen og sønnerne Hjalmer og Lui var mødt frem og repræsenterede familien Larsen. Og ved den lejlighed fortalte Liselotte Kløvborg, at det gik godt med "lune Larsen". – Jeg var lige ved at sige, at han aldrig har haft det bedre, men det har han selvfølgelig. Men han har det rigtig godt. Lægerne er glade for, hvordan det går, og vi har nogle rigtig søde læger, fortalte Liselotte Kløvborg Larsen til premieren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

(Foto: Thomas Laursen)

Hovedpersonen selv valgte dog at blive hjemme i Odense.

– Det er ikke, fordi han er syg, for han har det rigtig godt. Han er bare alt for genert til at ville møde op i dag. Og det er han faktisk, sagde fruen sidst i marts.

Sponsoreret indhold