Nyheder27. december 2016

Sådan mødte Lukas sin kæreste

I et nyt interview med Politiken fortæller popsangeren, hvordan han mødte Marie-Louise "Rillo" Schwartz
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83437.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Traditionen tro har Lukas Graham igen i år givet et stort interview til Politiken. Det er sjette gang, avisen har et stort interview med popsangeren.

Og som noget nyt har han denne gang kæresten Marie-Louise "Rillo" Schwartz med på sidelinjen.

Her falder snakken blandt andet på, hvordan Lukas og "Rillo" mødte hinanden i gymnasiet, men at de først blev kærester for fire års tid siden.

- Jeg kan huske, at jeg sagde til hende, at jeg ikke ville være hendes ven, men at hun skulle ringe til mig, når hun blev single. Det gjorde hun så næsten hver gang de næste mange år, og jeg havde aldrig rigtig nogen kærester. Men til sidst fik jeg hende, fortæller Lukas i interviewet med Politiken.

Parret, der planlægger at gifte sig, er i efteråret blevet forældre til datteren Viola.

- Det er både lykkeligt og angstprovokerende at få et barn. Hun skal helst huske mig som den, der lærte hende at lave mad eller at cykle. Men jeg tænker ofte: Hvad har jeg dog gjort med mit liv? Måske kommer hun aldrig til at kende til en ægte barndom eller et privatliv. Jeg vil virkelig gerne have, at min datter ikke husker mig som ham, der aldrig var der. Men hun kommer jo til at være ’Lukas Grahams datter’, fortæller Lukas til Politiken.

Efter familieforøgelsen har "Rillo" valgt at sætte karrieren på pause. Derfor rejser hun lige nu rundt med Lukas og resten af bandet, når de er på turné i hele verden.

Se flere billeder af Lukas Graham i galleriet herunder

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold