Se billedet: Lukas og datterens gode julegerning

Lukas Graham blev slået af Justin Bieber i kategorien \'Bedste sang\'. Biebers \'Sorry\' vandt kategorien foran \'7 Years\'.

Lukas Graham blev slået af Justin Bieber i kategorien 'Bedste sang'. Biebers 'Sorry' vandt kategorien foran '7 Years'.

Foto: All Over Press)

Siden 1971 er der blevet afholdt Juleløses Jul på Christiania, hvor mennesker, der ikke har et sted at gå hen juleaften, kan komme og holde jul. 

Det foregår i Den Grå Hal, der i julens anledning er julepyntet. Og selvfølgelig giver Christianias mest berømte beboer en hånd med ved forberedelserne, og i år har han datteren Viola med til hjælp.

Det viser kæresten Marie-Louise i et sødt billede på Instagram.

Her står Lukas sammen med Viola og komikeren Simon Jul i køkkenet, hvor de er ved at lave mad til de frivillige, der hjælper til ved Juleløses Jul. 

Lille Viola kom til verden for godt tre måneder siden, og det bliver altså hendes første jul i år. Det er ikke mange ting, der er kommet ud om den lille pige, men tidligere på måneden fortalte Lukas lidt til det amerikanske ugeblad People. 

- Hun (Viola red.) har allerede en personlighed, men jeg tror, at alle babyer har deres egne personligheder, og det er ret fedt, fortalte Lukas til ugebladet.

Du kan se det søde billede af Viola og far herunder

Food in the making for the volunteers at the charity event -Christmas for the Christmas Less-

Et billede slået op af Marie-louise (@rilloschwartz) den

Se flere billeder af Lukas Graham i galleriet herunder

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close