Nyheder26. december 2016

Ærlig Lukas: Viola var ikke planlagt

For tre måneder siden blev Lukas Graham og kæresten Rillo forældre for første gang, men familieforøgelsen var ikke planlagt, for sangeren stod midt i et internationalt gennembrud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas_graham_1_-_aop_2.jpg
 Foto: All Over

For tre måneder siden blev Lukas Graham og kæreste Rillo forældre for første gange.

Men familieforøgelsen var bestemt ikke planlagt, det afslører kæresteparret i et interview med Politiken.

- Folk siger ofte "hvordan tør du?", eller om jeg tror, det kommer til at bremse mig i min musikkarriere at blive far nu. Men jeg skriver jo netop sange om at elske, fortæller Lukas i interviewet. Ankomsten af lille Viola, har da også fået Lukas' kæreste til at sætte karrieren på pause, så hun kan rejse rundt med bandet.

- Vi kunne jo ikke bare stoppe det hele. Det var præmissen, da jeg blev gravid. Han var booket til en masse koncerter, så vi lavede en plan. Jeg skal jo facilitere, at Lukas kan være far. Det var svært for mig, for jeg skulle opgive en masse kontrol, mit ego og mine karriereplaner. Jeg havde ikke planlagt at blive mor nu, sådan her. Jeg ville gerne have taget min kandidat og have et fedt karrierejob først, ligesom mine veninder, fortæller Rillo i interviewet med Politiken.

Det er da også vigtigt for Lukas, at han bliver en del af sin datters liv. Også selvom han lige nu turnere verden tynd sammen med resten af bandet.

Det er både lykkeligt og angstprovokerende at få et barn. Hun skal helst huske mig som den, der lærte hende at lave mad eller at cykle. Men jeg tænker ofte: Hvad har jeg dog gjort med mit liv? Måske kommer hun aldrig til at kende til en ægte barndom eller et privatliv. Jeg vil virkelig gerne have, at min datter ikke husker mig som ham, der aldrig var der. Men hun kommer jo til at være ’Lukas Grahams datter’, fortæller Lukas til Politiken.
Lukas og Rillo har været kærester i fire år, men de har kendt hinanden i endnu længere tid. Se flere billeder af Lukas Graham i galleriet herunder

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold