Nyheder14. januar 2017

Sådan har du ikke set Mary før: Bind for øjnene og boldspil

Kronprinsesse Mary og håndboldstjernen Mikkel Hansen er gået sammen om at udvikle sjove lege, der forebygger mobning i håndboldklubber.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsamary.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kronprinsessen og håndboldlandsholdsspilleren Mikkel Hansen er gået sammen for at bekæmpe mobning, og styrke trivsel i danske børnehåndboldklubber.

– Alt for mange børn dropper sport, fordi de ikke trives. Det skal være en glæde at være en del af et hold, sagde kronprinsesse Mary til antimobbe-arrangementet "Antibulli", der fandt sted lørdag eftermiddag.

Til arrangementet, der blev holdt i Silkeborg, kastede kronprinsesse Mary sig ud i legene, der gerne skal forebygge mobning i håndboldklubberne i Danmark.

– Det er en stor glæde at se, hvordan ”Antibulli” fungerer i virkeligheden, fortalte den 44-årige royale gæst, der prøvede kræfter med øvelsen ”Bilen”, hvor hun blev ført rundt af en af de unge håndboldspillere.

Hun er dog klar over, at mobning er et udbredt problem, og det kræver sammenhold for at bekæmpe det.

– Vi kan ikke løse problemet med mobning alene. Vores mål er at udbrede ”Antibulli” til alle håndboldklubber, fortæller kronsprinsessen.

Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel mod Mobning - har udviklet appen ”Antibulli”, som danske håndboldklubber kan bruge i kampen mod mobning.

Se billederne af kronprinsessen til Antimobbet-eventet "Anitibulli" herunder:

Kronprinsesse Mary Mikkel Hansen Mobning Antibulli

Sponsoreret indhold