Mary og Mikkel Hansen sammen mod mobning

Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke et par, man ser sammen tit. Men kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen, der lige om lidt skal spille EM i Polen for Danmark, er gået sammen for at stoppe mobning.

Hver især har Mikkel Hansen og Mary deres egne projekter imod mobning – og nu bliver der altså fælles front fra Mary Fonden og MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning. De to projekter skal sammen styrke trivslen i dansk børnehåndbold.  Det oplyses i en pressemeddelelse.

 

(Foto: Anders Christian Dahl/TV2)

Mary og Mikkel Hansen vil gøre det endnu sjovere for de godt 50.000 6-12-årige børn, der spiller håndbold i Danmark.

- Der er ikke nogen, der kan være i tvivl om, hvor ødelæggende mobning kan være for et barn og dets fremtid. Vi har længe haft fokus på mobning i skolerne, men mistrivsel i fritidslivet har været et overset problem. Alle børn har ret til at trives – også i deres fritid, og det støtter vi op om med samarbejdet mellem Mary Fonden og MH24, udtaler Kronprinsessen i pressemeddelsen.

Mikkel Hansen kender godt den hårde tone i sporten – og vil sætte ind mod det:

- Jeg har selv oplevet, hvor svært det kan være at falde til på et hold, når man er en af de yngste og mindste. Som barn har man brug for, at der er nogle voksne, der støtter en i at sige fra og i at være en god holdkammerat. Håndbold handler om at have det sjovt og at være en del af et hold, og det må mobning aldrig stå i vejen for, udtaler landsholdspiller Mikkel Hansen.

Mary Fonden og MH24 vil involvere øvrige samarbejdspartnere i udviklingen af projektet, herunder Red Barnet og praktikere i form af trænere. Planen er at udvikle et konkret trivselsprogram, som kan testes i sommeren 2016 og tilbydes interesserede klubber senere på året, lyder det i pressemeddelelsen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close