Lever vegansk og faster tre dage om ugen: Så sund er Burhan G

Burhan G

Burhan G

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Da Burhan G, 35, var ung og kæmpede for sit gennembrud levede han af en diæt bestående af pizza, cigaretter og joints. 

Men efter et anfald af panikangst besluttede hitmageren sig for at passe bedre på sig selv, og i dag lever han ultrasundt. Det fortæller sangeren i et stort interview i magasinet Dossier, der er på gaden i dag. 

- I dag lever jeg ekstremt disciplineret, når det gælder kost, søvn og motion, fortæller Burhan G til Dossier, der tilføjer, at han hver aften går i seng kl. 22, hvis ikke han er ude at spille koncert. 

Den 35-årige sanger, der i januar meldte ud, at han ikke længere dannede par med Sarah Zobel, afslører også, at han faster tre gange om ugen, hvor han ikke indtager mad fra klokken 20 til klokken 13 næste dag. 

- Kroppen kommer i en tilstand, hvor den for at kunne holde dig på benene spiser af dine fedtdepoter i stedet for at bruge energi fra den mad, du har i maven. Det er en sjov tilstand; jeg bliver faktisk ekstra klar i hovedet af det, nærmest helt høj, forklarer sangeren om sine fastedage. 

De dage, hvor han rent faktisk indtager noget, spiser Burhan G udelukkende vegansk. 

- Jeg spiser burgere hele tiden bare med en rødbede- eller kikærtebøf i stedet, og jeg føler ikke, at jeg er på en eller anden diæt hver dag, det er bare sådan jeg lever, forklarer Burhan G i Dossier, der også har prøvet at spise raw food og palæo. 

Udover sin disciplinerede diæt træner Burhan G, der er far til sønnen Dallas på to år, seks gange om ugen. 

- Jeg eksperimenterer også med forskellige former for træning. Tidligere har jeg haft en vild fysik, hvor jeg var helt hakket, og nu vil jeg bare gerne være rigtig stærk, fortæller sangeren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I Dossier-interviewet nævner Burhan G den portugisiske stjernefodboldspiller Ronaldo som sin inspirationskilde til at leve, som han gør. 

- Jeg kan også genkende den måde, Ronaldo bare ER sit fag på. 110 procent. Han har overgivet sig fuldstændig til sit talent, og det, synes jeg er smukt. Han har fået en gave, og den passer han godt på, og han får hvert minut til at tælle. Det er også sådan, jeg har lyst til at behandle mig selv og min stemme, forklarer Burhan G. 

Vis dette opslag på Instagram

Call me baby

Et opslag delt af Burhan G (@burhang1) den

Læs hele interviewet med Burhan G i Dossier, der er på gaden i dag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close