Nyheder2. maj 2014

Så stort flopper X Factor-Chresten

Ingen salg i talentshow-vinderens debutalbum
X Factor Chrestens debutalbum er bestemt ikke nogen sællert
X Factor Chrestens debutalbum er bestemt ikke nogen sællert
 Foto: All OverSidste år tog han Danmark med storm, da han vandt X Factor 2013, men som det ofte går med deltagere i talentshows, er han for længst røget i glemmebogen.

Modsat andre vindere af DRs populære fredagsprogram lod X Factor-Chresten første album vente på sig, og han har således først udgivet debutpladen nu, godt et år efter sejren.

LÆS OGSÅ: X factor-Chresten er helt kold

Og det skulle han måske ikke have gjort. For på trods af danskernes gunst sidste år, køber nærmest ingen af os hans musik.

For Chrestens album "Wanderlust", der udkom d. 21. marts i år, har ikke en gang solgt - og hold nu fast - 25 eksemplarer. Det skriver Ekstra Bladet.

Den er nemlig allerede i denne uge røget ud af albumlistens top 100, som ifølge formiddagsavisen i praksis betyder, at færre end 25 personer har investeret i den.

LÆS OGSÅ: Et år efter sejren: Nu kommer Chrestens debutalbum

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/75a0ee24629c4bafbc5539e22a1393c6.jpg


Chresten fejrede sidste forår X Factor-sejren med en god, kold Tuborg (Foto: Thomas Laursen)

Det kommer måske ikke bag på de fleste, som har set, hvordan det ellers er gået deltagerne i diverse talentprogrammer, men mon ikke sangeren selv er en smule skuffet.

- Jeg synes, de fleste numre har hitpotentiale. De har alle fængende melodier, og man synes nok altid, at det man selv har lavet er godt, sagde Chresten kort før udgivelsen til seoghoer.dk.

LÆS OGSÅ: Sejr er ingen fribittet for X Factor-Chresten

Samtidig afslørede han, at han var spændt på danskernes modtagelse af albummet, som han selv beskriver som en blandet landhandel.

- Der er lidt af hvert. Der er både stille og tempo-musik, og så er der lidt country, hip-hop, rock og pop indover det, afslørerede albums-debutanten.

LÆS OGSÅ: Chresten vil bare hjem til JyllandSponsoreret indhold