Nyheder14. april 2018

Morten Resen: Så meget tjener jeg

Morten Resen sagde sit vellønnede job som TV-vært op for at forfølge drømmen som app-udvikler. Nu afslører han, hvor meget han tjener på sit nye eventyr
https://imgix.seoghoer.dk/morten-resen0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I foråret lancerede Morten Resen, 39, app'en GoLittle, som er til børnefamilier, og den tidligere TV-værts nye forretning skal forhåbentlig hjælpe ham med at give smør på bordet hjemme i Resen-husholdningen.

I denne dags udgave af Ekstra Bladet taler Resen ud om sin løn - både da han var TV-vært, og nu når han er iværksætter.

Den tidligere TV-vært vil ikke ud med sin præcise TV-værthyre af hensyn til sine kolleger, men kalder den ifølge Ekstra Bladet for "umanerlig fyrstelig".

- Min hustru endte med at sige sit job op, så hun kunne finde ud af, hvad hun ville lave, og det kunne lade sig gøre i kraft af mit job, fortæller Resen i et stort interview i Ekstra Bladet.

Da Morten Resen i 2016 sagde sit vellønnede værtsjob op, hævede han sin pensionsopsparing for at betale nogle hus- og billån af, og først i 2017 kunne bestyrelsen i hans app-firma udbetale løn til ham.

- Nu får jeg 35.000 kr. inklusive alt, afslører Resen og tilføjer, at "det nok er meget sundt".

I interviewet med Ekstra Bladet forklarer han blandt andet, at familien nu diskuterer, om børnene nu både skal gå til gymnastik og svømning eller kan nøjes med det ene. I sommerferien var familien på biltur til Østrig, hvor de boede gratis hos hans svoger.

- Nu har jeg fået mere fleksibilitet i forhold til min familie. Jeg kan godt tage med til juleafslutning og forældresamtale, selvom det ligger midt på dagen osv., siger Resen om sin nye tilværelse, hvor han som "GO'morgen"-vært skulle op kl. 3 om morgenen.

Artiklen fortsætter under billedet.

App'en GoLittle hjælper forældre med at holde styr på deres børns legeaftaler.

– Idéen opstod egentlig, da vi var på ferie i Los Angeles. Vi manglede en legeplads og et sted, hvor vi kunne spise med børn, og hvor vi ikke forstyrrede andre. Og det var sådan 75 kilometer den ene vej, eller også var det i Ohio. Så vi tænkte, at vi kunne samle det et sted, har Morten tidligere fortalt til SE og HØR.

– Der gik ikke lang tid, før jeg stiftede virksomheden og satte et hold og tog til Spanien for at udvikle den. Det, der er anderledes, er, at jeg har involveret brugerne fra begyndelsen. Dem, der skal bruge appen, har været med hele vejen, fortalte Morten.

Sponsoreret indhold