Nyheder10. oktober 2017

Sarah Grünewald får rigelig sex

Sarah Grünewald har været begravet i bleer og babygrød i halvandet år. Men nu er der atter dynamit under dynerne hos ”Vild med dans”-værtinden.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sarah-gruenewald2_0.jpg
 (Foto: All Over)

Først er det umuligt at holde fingrene fra hinanden. Så får kærligheden nyt blussende liv, når man sammen venter et lille nyt vidunder.

Men når barnet kommer, ryger gnisten, begejstringen og lysten sig en tur.

Således også for 33-årige Sarah Grünewald og hendes ti år ældre husbond Rasmus Backhaus.

– Der bliver simpelthen bollet for lidt herhjemme, lød det på vanlig bramfri maner fra ”Vild med dans”-værtinden, da hun forleden var gæst i podcast-udsendelsen ”Farmænd”.

Sarah Grünewald henviste til en episode for nylig, hvor hun så både trætheden og sin udkårne i øjnene: De fik simpelthen for lidt sex.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sarah-gruenewald.jpg
 Foto: Thomas laursen
Efter en længere periode med for lidt lagengymnastik er Sarah Grünewald atter i topform i den disciplin ... (Foto: Thomas Laursen)

Sarah Grünewald er på den igen

Men nu er bøtten vendt.

– Jeg får rigeligt i øjeblikket. Vi er ved at være friske igen, afslørede Sarah Grünewald over for SE og HØR oven på fredagens ”Vild med dans”.

– Det har bare været en pissehård periode efter at have fået Luis – og med hans operation og alting. Vi har jo ikke sovet om natten, fortalte falstringen, som dog ikke længere er i underskud på elskovsfronten.

– Jeg har hørt det samme fra så mange andre, og det er jo helt normalt. Men nu klager jeg i hvert fald ikke, smilede Sarah, som da også stråler af liv, lyst og lækkerhed fredag efter fredag.

Hvem der bare var hr. Rasmus ...

Læs mere om "Vild med dans" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold